Sonicare

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Genopladelig tandbørste

  • KA

  Philips Sonicare FlexCare Platinum

  Genopladelig tandbørste

  Mange tekniske finesser til personligt tilpasset tandbørstning

  Eltandbørsten Philips Sonicare FlexCare Platinum hjælper dig med at få sundere tandkød på to uger. Den fjerner op til 7 gange mere plak mellem tænderne end en manuel tandbørste. Tryksensoren signalerer, når du børster for hårdt. Med det lange, smalle børstehoved er det let at komme til, også længst tilbage i munden. Test i 60 dage!

  ”Den nye Philips Sonicare FlexCare Platinum er ikke en skrubbebørste. Den er tandbørsternes Bugatti Veyron”, skriver Paul Davies i den britiske avis Telegraph. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare FlexCare Platinum Genopladelig tandbørste

3 indstillinger, 3 intensiteter, 2 børstehoveder, Med tryksensor HX9112/02 Find lignende produkter

Mange tekniske finesser til personligt tilpasset tandbørstning

”Tandbørsternes Bugatti Veyron” ifølge avisen Telegraph!

 • Tilpas indstillingen og intensiteten

  Tilpas indstillingen og intensiteten

  FlexCare Platinum giver dig mulighed for at vælge mellem tre rengøringstilstande — Clean, White eller Gum Care — og tre intensitetsindstillinger — Low, Medium eller High — for at skabe en børsteoplevelse, der er perfekt skræddersyet til dig.

 • Det er klinisk bevist, at tandkødets sundhed forbedres på to uger

  Det er klinisk bevist, at tandkødets sundhed forbedres på to uger

  Med en særlig Gum Care-indstilling til fokuseret rengøring, der hjælper med at mindske tandkødsblødning og -betændelse, er det klinisk bevist, at FlexCare Platinum forbedre tandkødets sundhed på kun to uger.

 • Det nye InterCare-børstehoved tilbyder avanceret rengøring mellem tænderne

  Det nye InterCare-børstehoved tilbyder avanceret rengøring mellem tænderne

  Med ekstra lange børstehår, der når dybt ind mellem tænderne og langs tandkødsranden, indeholder vores nye InterCare-børstehoved avanceret rengøringsteknologi for at fjerne plak og polere tænderne. Det har desuden børstehår, der skifter farve fra blå til hvid, når det er tid til at skifte børstehovedet.

 • Sonisk teknologi til bedre mundhygiejne

  Sonisk teknologi til bedre mundhygiejne

  I modsætning til en traditionel elektrisk eller eldrevet tandbørste indeholder Philips Sonicare en patenteret sonisk teknologi. Sonicares unikke dynamiske rengøringsbevægelser skubber væske ind mellem tænderne og fjerner forsigtigt og effektivt plak fra tandmellemrum og langs tandkødsranden.

 • Fjerner op til 7 gange mere plak mellem tænderne

  Fjerner op til 7 gange mere plak mellem tænderne

  FlexCare Platinum når dybt ind mellem tænderne for at opnå uovertruffen fjernelse af plak. Det er klinisk bevist, at den fjerne 7x mere plak mellem tænderne end en manuel tandbørste.

 • Advarer dig, hvis du trykker for hårdt med børsten

  Advarer dig, hvis du trykker for hårdt med børsten

  FlexCare Platinum omfatter en unik og intuitiv tryksensor, som hjælper med at minimere hårdhændet børstning. Håndtaget vibrerer blidt for at fortælle dig, når du trykker for hårdt.

 • Lang batterilevetid og rejseetui

  Lang batterilevetid og rejseetui

  Med det eksklusive rejseetui kan du opbevare din tandbørste hygiejnisk, mens vores kompakte rejseoplader sørger for, at du har strøm, når du er på farten. Der er nok til to ugers regelmæssig brug fra en enkelt fuld opladning, så selvom du er på farten, kan du stadig få den gode, friske fornemmelse.

 • Timere hjælper med at fremme grundig børstning

  Timere hjælper med at fremme grundig børstning

  FlexCare Platinum tilbyder to timere, der hjælper med at fremme grundig børstning. Quadpacer-intervaltimeren angiver, hvornår det er tid til at skifte til en anden fjerdedel af munden, mens Smartimer-funktionen hjælper dig med at opnå tandlægens anbefalede børstetid på to minutter.

 • Praktisk rejsetaske og oplader

  Praktisk rejsetaske og oplader

  Det er nemt at tage din FlexCare Platinum med derhen, hvor du har brug for den, med en rejsetaske, der er nem at pakke, og en kompakt rejseoplader.

Se alle specifikationer
 • I sammenligning med almindelig tandbørstning alene
 • *baseret på to perioder af to-minutters børstetid om dagen, i rensningstilstand

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i