Philips lancerer verdens første LED-TV designet af dig!

november 15, 2010

Hvert hjem er unikt. Derfor gør Philips det nu muligt for alle at designe et LED-TV helt efter eget ønske.  Som noget helt nyt kan du nu designe dit personlige TV via internettet. Vælg selv rammen, skærmstørrelsen, farven på standeren og vægbeslaget og find en fjernbetjening, der matcher.

Med næsten 100 forskellige designkombinationer sikrer Philips, at du får præcis det TV, som du ønsker. På www.philips.com/designyourtv kan du vælge skærmstørrelse og en ramme, der kommer i otte forskellige farver.

For at sikre, at dit personlige design er komplet, kan du også vælge stander eller vægbeslag i en farve, der matcher rammen - og sidst men ikke mindst kan du vælge mellem tre forskellige fjernbetjeninger.

“Vi ved, at der er behov for TV, som afspejler ejerens personlige stil. Lige som når man vælger en sofa i den helt rigtige farve og stil, bør det også være muligt at vælge, hvordan ens TV skal se ud,” siger Max Hellström, PR Manager i Philips Consumer Lifestyle.

Klar til bestilling
Når du har designet dit TV og ønsker at vise det til familie og venner, kan du nemt vise resultatet via Facebook eller Twitter. Den perfekte måde at få gode tips til ændringer, så du er sikker på et vellykket resultat.

Så snart du er tilfreds med dit nye TV, kan du bestille det via www.philips.com/designyourtv. Tv’et leveres fragtfrit i løbet af 3 uger.

Design dit nye personlige TV her.

Har du brug for tips og råd til, hvilket TV du skal købe, eller hvordan det vil se ude i din stue? Besøg Philips’ TV guide
For yderligere information om Philips Consumer Lifestyle, kontakt Max Hellström, PR Manager, på telefon, +46 708 32 21 05 eller e-mail, max.hellstrom@philips.com

For billeder og produkter til test, kontakt Martin Jensen, Geelmuyden.Kiese, på telefon
+45 33 95 96 97 eller e-mail, mje@geelmuyden-kiese.dk

Om Philips

Royal Philips Electronics of the Netherlands er et vidtspændende firma inden for helse og velvære, der fokuserer på at forbedre menneskers liv gennem relevante nyskabelser. Som verdensleder inden for healthcare, livsstil og belysning, integrerer Philips teknologi og design i løsninger med mennesket i centrum, baseret på grundlæggende viden om forbrugerne og varemærke-løftet ”sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Holland og Philips har cirka 118.000 ansatte i flere end 60 lande. Med en årsomsætning på ca. 23 milliarder euro i 2009 er koncernen markedsførende inden for hjertebehandling, akutbehandling og hjemmepleje, energieffektive belysningsløsninger og nye belysningsapplikationer, samt livsstilsprodukter der skaber velvære og glæde. Philips har således en stærk førerposition inden for FlatTV, shaving og grooming til mænd, bærbar underholdning og tandpleje. Nyheder fra og informationer om Philips findes på www.philips.dk/presse.