Trådløs musik med Philips Fidelio SoundSphere og Apple AirPlay®

marts 11, 2011

Philips Fidelio SoundSphere docking-højttalere er en kombination af det bedste fra Philips’ lydunivers - lydsystemet SoundSphere og docking-højttaleren Fidelio. Ved at kombinere SoundSpheres imponerende lydkvalitet med den trådløse Apple AirPlay®1 teknologi levererer Philips Fidelio SoundSphere lyd i højeste kvalitet og trådløs betjening.

 

Lyden ligger i designet
Systemets design sikrer, at lydkvaliteten på Philips Fidelio SoundSphere er helt i top. Højttalernes hældning og de fritstående diskanter får lyden fra Philips Fidelio SoundSphere til at flyde i alle retninger. Det giver et klart og dybt lydbillede.

 

Lyden ligger i luften
Philips Fidelio SoundSphere benytter Apple AirPlay® til at afspille musik trådløst fra iTunes på Mac, PC, iPhone, iPad og iPod touch. Med Apple AirPlay® kan du nyde musikken fra Philips Fidelio SoundSphere helt uden kabler.


Philips Fidelio SoundSphere DS9800W er i butikkerne fra maj 2011.
Vejledende udsalgspris: Kr. 6.999,-

 

1 Apple AirPlay® kræver iTunes 10.1 eller en nyere version og iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.2 eller nyere.

For yderligere information

For yderligere information om Philips Fidelio docking-højttalere, besøg Philips.dk/sound eller Philips.com/fidelio 

 

For nyheder og baggrundsinformation om Philips’ audio- og videoprodukter, besøg Pulse.philips.com

 

For yderligere information om Philips Consumer Lifestyle, kontakt

Max Hellström,

PR-manager,

Tel: + 46 708 32 1 05

E-mail: max.hellstrom@philips.com

.

Om Philips

Royal Philips Electronics of the Netherlands er et vidtspændende firma inden for helse og velvære, der fokuserer på at forbedre menneskers liv gennem relevante nyskabelser. Som verdensleder inden for healthcare, livsstil og belysning, integrerer Philips teknologi og design i løsninger med mennesket i centrum, baseret på grundlæggende viden om forbrugerne og varemærke-løftet ”sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Holland og Philips har cirka 119.000 ansatte i flere end 60 lande. Med en årsomsætning på ca. 25.4 milliarder euro i 2010 er koncernen markedsførende inden for hjertebehandling, akutbehandling og hjemmepleje, energieffektive belysningsløsninger og nye belysningsapplikationer, samt livsstilsprodukter der skaber velvære og glæde. Philips har således en stærk førerposition inden for FlatTV, shaving og grooming til mænd, bærbar underholdning og tandpleje. Nyheder fra og informationer om Philips findes på www.philips.dk/presse

.