Få det perfekte strandlook med Philips


Grooming fra top til tå

juni 14, 2011

At barbere og trimme kropsbehåring er blevet en selvfølge for rigtig mange mænd. Nogle foretrækker et naturligt look, mens andre trimmer både brystet og de nedre regioner. At holde sin kropsbehåring under kontrol er en leg, hvis du har det rigtige værktøj. Når t-shirten kommer af og badebukserne på, er det ekstra vigtigt med et lækkert helhedsindtryk. Nedenfor finder du tre suveræne produkter fra Philips, som giver dig det helt rigtige strandlook.

 

En perfekt glatbarbering - Headgroom (QC5550)

Uanset om du skal barbere hele hårpragten af eller bare trimme lidt, sikrer Philips’ nye headgroomer et imponerende resultat. Skærhovedet kan rotere 180°, så det er nemt at følge konturerne i hovedbunden. Philips Headgroom tåler vand og kan nemt rengøres. Og skærene er selvslibende, så maskinen er vedligeholdelsesfri. Når håret er i orden, er det tid til at fokusere på detaljerne.

Klik her for produktark og find billeder i høj opløsning her 

 

Til enhver stil - Multitrimmer (QG3270)

Med denne Multitrimmer kan du trimme din ansigtsbehåring ned til mindste detalje og opnå perfekte resultater. Ved hjælp af de forskellige tilbehørsdele kan du skabe din helt egen stil: Start med at tilpasse længden på skæg eller stubbe. Bagefter kan du bruge mini-shaveren til at tilrette kanterne og præcisionstrimmeren til fine, raffinerede detaljer. Afslut med at trimme øjenbryn og hårene i næse og ører. Nu er du næsten parat til stranden, og bodygroomeren kan hjælpe dig med at opnå det fuldendte look.

Klik her for produktark og find billeder i høj opløsning her 

 

Trim de nedre regioner - Bodygroomer (TT2040)

Efter en Intimbarbering føler du dig mere attraktiv og velsoigneret. Philips Bodygroom Pro har et fleksibelt hoved, der følger kroppens konturer på en naturlig måde, så barberingen sker så tæt på huden som muligt uden risiko for sår og rifter. Trimmeren har fem længdeindstillinger, som sikrer et præcist resultat hver gang, og du er naturligvis selv herre over længden.

Klik her for produktark og find billeder i høj opløsning her 

 

Vejledende priser

QC5550: 799 DKK
QG3270: 599 DKK
TT2040: 699 DKK

 

 


For mere information om Philips Consumer Lifestyle, kontakt Max Hellström, PR-manager, på telefon +46 708 32 21 05 eller mail max.hellstrom@philips.com

 

For testprodukter, kontakt Mikkel Bendtsen, Geelmuyden-Kiese, på telefon +45 33 95 96 97 eller mail msb@geelmuyden-kiese.dk

 

Om Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), er en global koncern med et bredt sortiment af produkter til sundhed og velvære med fokus på at forbedre menneskers livskvalitet via kontinuerlig innovation. Philips er førende i verden inden for produkter til sundhed og velvære samt livsstil og teknologi, og tilbyder produkter, tjenester og tekniske løsninger med mennesket i fokus og i overensstemmelse med varemærkeløftet ”sense and simplicity”. Philips har hovedsæde i Holland og har over 117.000 ansatte i flere end 100 lande. Med en årsomsætning på EUR 22.3 mia. i 2010 er koncernen markedsleder inden for medicinsk udstyr til billeddiagnosticering af hjertesygdomme og akut patientovervågning, energieffektive belysningsløsninger, husholdningsapparater og produkter til personlig pleje samt forbrugerelektronik med en stærk førerposition inden for barbermaskiner, trimmere, bærbare underholdningsprodukter og el-tandbørster. Nyheder fra og informationer om Philips findes på www.philips.dk/presse.