Skæg – en luksus kvinder kun kan drømme om

september 26, 2011

Kvinder svælger i muligheder, når det kommer til udseendet. Hår, make-up og smykker giver kvinder mulighed for at skabe et helt unikt look på ingen tid. Men mændene har én naturlig fordel. De kan forandre sig hver dag. Tricket kaldes skægvækst.

 

Forretningsmøde, bytur med gutterne eller middag med svigermor. Et aktivt socialt liv kræver en varieret stil. Aldrig før har mændene haft så frie tøjler til at udtrykke sig selv gennem stil og styling, så nu er tiden inde til at lade skægget stå og udnytte mulighederne fuldt ud.

 

”Mulighederne med skægget er uendelige, så hvorfor ikke udnytte dem? Vi mænd skal være meget bedre til at udtrykke vores forskellige sider. Desuden er det blevet cool at have skæg, og med nutidens produkter er der ikke længere nogen undskyldning for at have en ’dårlig skægdag’”, siger Max Hellström, pr manager for Philips Consumer Lifestyle i Norden.

 

Mandeidealet og skægmoden har forandret sig gennem de sidste 60 år, hvor Philips’ shavere har befundet sig i danskernes badeværelser. Uanset om du ønsker et glatbarberet look eller et trimmet skæg, findes der produkter, der til enhver lejlighed kan give dig den stil, du ønsker. Philips lancerer nu to nye serier af shavere for en endnu lettere styling – AquaTouch for en våd barbering uden hudirritation og PowerTouch, der gør morgenrutinen lettere.

 

 

Philips AquaTouch – shaveren med en skabers fordele
Scarface eller babyface? Forbered dig på at møde verden uden barbersår og hudirritation i ansigtet. Philips AquaTouch er fremstillet specielt for mænd, der værdsætter vådbarberingens behagelige følelse. Shaverne er 100 % vandtætte og kan anvendes med både barberskum og gele. Dette beskytter huden under barberingen og minimerer rifter, der ellers kan opstå, når du barberer dig med en skraber. Philips AquaTouch er udstyret med afrundede skærehoveder, som følger ansigtets konturer og løfter hårene, så barberingen bliver behagelig og tæt, selv når shaveren anvendes på tør hud.
 
Vejledende udsalgspris på AquaTouch-serien: 799 kr. - 999 kr.

 

 

Vejledende udsalgspris på AquaTouch-serien: 799 kr. - 999 kr.

Philips PowerTouch – gør morgenrutinen lettere
Slip for kedelig rengøring med Philips PowerTouch. Den nye serie af shavere kombinerer enkel og tæt barbering med automatisk rengøring i holderen, så der er garanti for en frisk barbering hver morgen. Du behøver ikke at bekymre dig om, at batterierne løber tør. PowerTouch-serien har Lithium ION-batterier, som rækker længere og oplades hurtigt. Teknikken giver dig op til 60 minutters barbering med bare en times opladning. Du behøver heller ikke at være urolig for, at batteriet skal gå ud midt under barberingen, for når PowerTouch tændes, har du mindst fem minutter tilbage at barbere dig i. Perfekt til dem, der ikke har lyst til et halvt skæg.

 

Vejledende udsalgspris for PowerTouch-serien er 499 kr. - 1599 kr.

 

 


For mere information om Philips Consumer Lifestyle kontakt Max Hellström, PR-manager, på telefon +46 708 32 21 05 eller på e-mail max.hellstrom@philips.com

 

For testprodukter kontakt Mikkel Bendtsen, Geelmuyden-Kiese, på telefon  33 95 96 97 eller på e-mail msb@geelmuyden-kiese.dk

Om Philips

Royal Philips Electronics of the Netherlands er et vidtspændende firma inden for helse og velvære, der fokuserer på at forbedre menneskers liv gennem relevante nyskabelser. Som verdensleder inden for healthcare, livsstil og belysning, integrerer Philips teknologi og design i løsninger med mennesket i centrum, baseret på grundlæggende viden om forbrugerne og varemærke-løftet ”sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Holland og Philips har cirka 119.000 ansatte i flere end 60 lande. Med en årsomsætning på ca. 25.4 milliarder euro i 2010 er koncernen markedsførende inden for hjertebehandling, akutbehandling og hjemmepleje, energieffektive belysningsløsninger og nye belysningsapplikationer, samt livsstilsprodukter der skaber velvære og glæde. Philips har således en stærk førerposition inden for FlatTV, shaving og grooming til mænd, bærbar underholdning og tandpleje. Nyheder fra og informationer om Philips findes på www.philips.dk/presse.