Søges: Menneskelig forsøgskanin til ekstremt eksperiment

oktober 10, 2012

Denne vinter vil Philips udforske et hav af tænkelige – og utænkelige – måder at vågne på. De fleste af os har problemer med at komme ud af sengen, når der er mørkt udenfor, og derfor er der al mulig grund til at finde ud af, hvordan det er bedst at vågne. Derfor vil en forsøgsperson i 30 dage prøve 30 forskellige måder at blive vækket.

 

– Vi ved, at størstedelen af nordboerne ikke føler sig friske, når de vågner, siger Carina Franzén, markedsansvarlig for lysvækkeuret Wake-up Light hos Philips. Med nogle ekstreme metoder og masser af humor vil vi se, om der er en måde at vågne på, der kan konkurrere med at vågne til lys. Vi tester 30 forskellige metoder på 30 dage startende den 14. november.


I Philips Wake Up Experiment testes og sammenlignes de mest chokerende, glædende, skrækindjagende og behagelige måder at vågne på. Forsøgene udføres på en menneskelig forsøgskanin – det hele for at finde den ultimative måde at komme ud af sengen om morgenen, også i den mørke efterårs- og vinterperiode.


– Kampagnens første del, der starter den 8. oktober, drejer sig om at finde den person, der vil stille op til eksperimentet, siger Carina Franzén. Vi søger altså en rigtig syvsover, en der har svært ved at komme ud af sengen – og selv er klar over det.

 

– Som vores menneskelige forsøgskanin kommer man til at opleve mange interessante måder at vågne på, både behagelige og mindre behagelige. Den vi søger, skal kunne lide udfordringen og må heller ikke være mange for at være i fokus og blive set, for det hele bliver filmet.

 

I forbindelse med eksperimentet lancerer rar Philips en ny, forbedret version af det lysbaserede vækkeur Wake-up Light, hvor et opdateret design og nye funktioner skal give en endnu mere harmonisk og naturlig opvågning.

 

Den 8. oktober starter søgningen efter en menneskelig forsøgskanin til eksperimentet. For at ansøge om opgaven skal man gennemgå en personlighedstest med spørgsmål om søvnvaner og morgenhumør, og derefter skal man skrive en personlig ansøgning.

 

Følg jagten på den menneskelige forsøgskanin på
www.wakeupexperiment.com 

Job Annonce

 

Yderligere oplysninger om Wake Up Experiment

 

Max Hellström,Philips Consumer Lifestyle

Tlf.: +46 708 32 21 05

E-mail: max.hellstrom@philips.com

 

 

Du kan også følge os på MyNewsdesk.

 

 

.

Om Philips

Royal Philips Electronics, Nederlandene (NYSE: PHG, AEX: PHI), er en virksomhed inden for sundhed og velvære, der fokuserer på at forbedre menneskers tilværelse ved hjælp af innovationer. Virksomheden er verdensførende inden for sundhed, livsstil og lys. Philips forener teknik og design i løsninger, der sætter mennesket i centrum og er baseret på forståelse for individet og Philips varemærkeløfte "sense and simplicity". Hovedkontoret ligger i Nederlandene, og Philips har 122.000 ansatte i mere end 100 lande. Med en omsætning på 22,6 milliarder euro i 2011 er virksomheden markedsførende inden for hjerte- og akutpleje samt pleje i hjemmet, energieffektive nye belysningsløsninger samt livsstilsprodukter til personligt velvære og underholdning. Philips er desuden førende inden for barbering og grooming for mænd, bærbar underholdning og tandpleje. Nyheder fra Philips findes på adressen www.philips.dk/presse

.