Snoozeknappens værste mareridt - Philips' nye Wake-up Light

oktober 18, 2013

Philips lancerer nu en ny version af den populære Wake-up Light. En lampe der kan afhjælpe vintertræthed. Den nye Wake-up Light har et mindre og mere enkelt design end tidligere, og er Philips’ seneste våben i kampen mod snoozeknappen.

 

  

- Vi ved, at det kan være svært at komme op om morgenen, og det resulterer i, at mange af os bruger snoozeknappen. Vi ved, at den type opvågning ikke er sundt, siger Carina Franzén, markedschef for Wake-up Light. Vi ved også, at det virker bedre og langt mere naturligt at vågne ved hjælp af lys i stedet for, ved af hjælp af lyd. Derfor lancerer vi nu endnu et produkt i serien af Wake-up Lights, siger hun.

 

Kompakt design

Ligesom med tidligere Wake-up Lights, henter Philips inspiration fra en naturlig solopgang. I løbet af 30 minutter simulerer Wake-up Light en solopgang ved, at lampen gradvist øger lysstyrken, og til sidst når den sin maxstyrke. Man kan selv indstille maxstyrken alt efter, hvor svær man er at vække, og hvor lysfølsom man er.

  

 

- Wake-up Light er et af vores mest populære produkter, og ni ud af 10 brugere oplever, at produktet gør det nemmere at komme op om morgenen, siger Carina Franzén.

 

 

Om Philips Wake-up Light

  • Philips lancerer to nye modeller: HF3500/01 og HF3505/01 
  • De nye modeller er mindre og med et enklere udseende, end de øvrige lamper i serien. De lanceres til en konkurrencedygtig pris. HF3500/01 til 699 DKK og HF3505/01 til 899 DKK.  
  • Lyser øges gradvist i løbet af 30 minutter. Vil man f.eks. op klokken 7.00, begynder Philips Wake-up Light at lyse svagt klokken 6.30, og en halv time senere er rummet oplyst til den lysstyrke, man har valgt som maksimum
  • Hvis man vil, kan man vælge, at man efter 30 minutters lys begynder at lytte til fuglesang. Det sikrer, at man med garanti kommer op.
  • Philips Wake-up Light er udstyret med LED-pærer, som har en længere holdbarhed og bruger langt mindre energi end almindelige pærer.
  • Philips Wake-up Light er den eneste solopgangs-simulator med klinisk bevist effekt.

 

Philips’ nye Wake-up Light er tilgængelig i udvalgte butikker allerede nu. For mere information, besøg Philips.dk og Facebook.

HF3505/01

HF3505/01

For mere information, kontakt:

Max Hellström, 

presseansvarlig Philips Consumer Lifestyle
E-post: max.hellstrom@philips.com
Tel: +46 708 32 21 05

 

Besøg os også på Mynewsdesk.dk.

.

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er en virksomhed med mange aktiviteter inden for sundhed og velvære og med fokus på at forbedre menneskers liv gennem meningsfulde nyskabelser inden for sundhedspleje, livsstil og belysning. Philips har hovedsæde i Holland, en årsomsætning på 24,8 mia. EUR (2012) og cirka 115.000 ansatte med salg og serviceydelser i mere end 100 lande. Koncernen er førende i verden inden for kardiologi, akut patientovervågning samt hjemmebehandling, energieffektive belysningsløsninger og nye lysapplikationer, barbermaskiner og trimmere til mænd samt tandpleje. Nyheder fra Philips kan ses på www.philips.com/newscenter.

.