Stigende interesse for råvarer frem for halvfabrikata

maj 8, 2015

Sammenhængen mellem kost og sundhed har altid eksisteret, men er nu mere relevant end nogensinde. Vi vil gerne vide, hvad vi spiser, tilberede maden fra bunden og have kontrol over de ingredienser og tilsætningsstoffer, der anvendes under tilberedningen. Vi vil have rene fødevarer, der ikke er halvfabrikater eller indeholder unødvendige tilsætningsstoffer!
Philips gennemførte for nylig en undersøgelse om danskernes madvaner, som omfattede 1.002 personer mellem 18-79 år. Undersøgelsen[1] viste, at ren mad, økologisk og lokalt producerede fødevarer prioriteres, når forbrugerne køber ind. Næsten en tredjedel af de adspurgte siger at de ”er blevet en mere bevidst fødevareforbruger” og 34 % ”vælger rene fødevarer frem for halv- eller helfabrikata”.

 

Men tanken om at tilberede mad med rene råvarer derhjemme kan ofte føles overvældende, når man tager børnefamiliernes hektiske hverdag eller de lange arbejdsdage i betragtning. Det er nemt at komme ind i en ond cirkel med dårlige spisevaner og manglende inspiration til madlavningen. Det romantiske billede af simreretter og langtidsmarinader kan føles overvældende. Vi ønsker at lave mad derhjemme med rene råvarer, men vi har ganske enkelt ikke tid til at bruge timevis på madlavningen.

 

For at imødekomme forbrugernes behov lancerer Philips nu en PastaMaker, der giver dig mulighed for at lave din egen friske pasta på blot 15 minutter. Pasta er en ægte italiensk ret, og i det italienske køkken er friske kvalitetsråvarer stjernen. Du kan selv vælge, hvordan din pasta skal fremstilles; med fuldkorn, hvede eller glutenfri. Med andre ord får du fuld kontrol over ingredienserne. Desuden kan du smage pastaen til med krydderier, gulerødder eller spinat - helt efter din egen smag!

 

Du kan se hvordan det så ud, da den populære madskribent Nadia Mathiasen fra foodfanatic.dk lavede lækkert pasta på maskinen hjemme hos den kendte tv kok Louisa Lorang her.

 

Philips PastaMaker gør det nemt at lave pasta med de råvarer, du selv vælger. Ingredienserne hældes i maskinen, der blander og ælter, og du kan vælge at lave spaghetti, penne, fettuccini, lasagne, nudler og dumplings. På 15 minutter får du frisk pasta tilberedt fra bunden.

  1. Der er stigende interesse for at tilberede sin egen mad med friske råvarer og ingredienser, man selv har kontrol over. Vi gør det nemmere for forbrugerne at lave inspirerende, frisk mad, der ikke tager lang tid at tilberede! Jeg er utrolig stolt over at kunne tilbyde Philips Pastamaker! Den giver virkelig alle mulighed for at tilberede frisk pasta fra bunden uden at skulle tilbringe flere timer i køkkenet, fortæller Louise Widmark, nordisk markeringsansvarlig for husholdningsmaskiner, Philips.

 

Kort om Philips Pastamaker:

  • Kraftfuld og effektiv, 200 W.
  • To forskellige programmer, 300/600 g, til små eller store familier.
  • Let at anvende og rengøre
  • Vejl. butikspris 1.999 kr.

 

Philips Pastamaker kan købes i butikkerne primo 2015! 

[1] Undersøgelsen, som Philips gennemførte, omfattede 1.002 personer mellem 18-79 år.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Louise Widmark
Nordisk markeringsansvarlig for husholdningsmaskiner, Philips.
Tlf.: + 46 708 32 22 52

E-mail: louise.widmark@philips.com

.

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er en alsidig virksomhed, som beskæftiger sig med sundhed og velvære, med fokus på at forbedre folks liv gennem meningsfuld innovation inden for områderne Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Med hovedsæde i Holland, har Philips haft en omsætning i 2014 på 21,4 mia.€ og har omtrent 108.000 ansatte inkl. salg og services i mere end 100 lande. Virksomheden er førende inden for hjertebehandling, akut pleje og hjemmepleje, energibesparende belysningsløsninger og nye applikationer inden for lys, tandpleje, så vel som barbermaskiner og pleje til mænd. Nyheder fra Philips er at finde på www.philips.dk/presse.

.