1
Innergizer

Højhastighedsblenderen Innergizer

Den nye generation blendere

Højhastighedsblenderen Innergizer

Højhastighedsblenderen
Innergizer

Frigør op til 97 % af næringsstofferne i frugt og grøntsager**
check-symbol

Motorhastighed på op til 45.000 omdr/min

check-symbol

Praktisk talt uopslidelig beholder i tritan  

check-symbol

Lyddæmpende kåbe reducerer støjen

Vejledende udsalgspris: kr 5.499,00
 

Kraftfuld højhastighedsblender

 

 

Philips Innergizer har en motorhastighed på op til 45.000 omdr/min og 2000 W effekt. Takket være ProBlend Extreme-teknologien kan også hårde ingredienser som rodfrugter, nødder og frø blendes. Det er hemmeligheden bag, at hele 97 % af næringsstofferne i frugt- og grøntsagscellerne* frigives, så de er lettere for kroppen at optage.
 

*Test udført af et uafhængigt laboratorium i maj 2016 med pærer, jordbær, rødbeder og tomater.

 

Næsten uopslidelig kande i tritan

 

Innergizer-blenderbeholderen er både let og robust, da den er fremstillet i BPA-frit tritan. Den tåler ikke kun opvaskemaskine, men kan heller ikke gå i stykker – den er nærmest uopslidelig. Den rummer 2 liter, så den er stor til, at du kan lave smoothies til hele familien.

 

Lyddæmpende kåbe  

 

Den høje hastighed gør, at blenderen støjer lidt, og vi har derfor udviklet en kåbe, som dæmper lyden. På den måde kan du blende dine yndlingssmoothies når som helst, selv tidligt om morgenen, mens de andre sover.

Philips tilfredshedsgaranti

Philips tilfredshedsgaranti

Vores mål er, at du skal være tilfreds, men vi er helt med på, at det ikke altid kan lykkes. Er du ikke tilfreds, kan du levere din højhastighedsblender tilbage der, hvor du har købt den, og få pengene tilbage.

Stilrent design med digitalt

 

Med et omdrejningstal på op til 45.000 omdrejninger pr. minut er højhastighedsblenderen Innergizer særdeles effektiv, også til meget hårde ingredienser. Lav cremede smoothies, glatte supper, mandelmælk eller friske sorbeter som en professionel.

Terveelliset smoothie-reseptit

Sådan laver du en perfekt smoothie

 

Den bedste måde at starte dagen på er med en næringsrig smoothie lavet af friske ingredienser. Smoothies, som du laver i en blender, kan give dig og din krop dagens anbefalede næringsindtag, herunder fibre, så du føler dig mæt længe.

 

Cremet smoothie hurtigt og nemt

Hemmeligheden bag en cremet smoothie er mængden af væske. Tilsæt en tredjedel mængde vand, kokosvand eller mandel-, ris- eller sojamælk. Ved at bruge grøntsager i din smoothie kan du øge fiberindholdet.

 

Prøv at tilsætte grønne blade som spinat, grønkål, bladbeder eller romainesalat. For at få en naturlig sødme kan du tilsætte lidt frugt, f.eks. æble, eller prøv at tilsætte banan eller avocado for at få en større mæthedsfornemmelse. Efter lyst og smag kan du også tilsætte hørfrø, kanel, ingefær eller spirulina. 

Sådan laver du en perfekt smoothie
Philips dryck-app - Recept

Find inspirerende smoothieopskrifter med Philips app "Healthy Drinks"

 

Download Philips "Healthy Drinks", hvor du finder sunde opskrifter, inspiration og ideer til at forbedre din sundhed og dit velbefindende, f.eks. "Styrk dit immunforsvar", "Sov godt", eller "Morgenmad på farten".

 

Du får også informationer om råvarer, som opfylder netop dine behov, f.eks. ”Hair revitalizer” eller ”Detox”. Desuden kan du let tilføje opskrifter i en indkøbsliste, så det er let at holde styr på, hvad du skal købe. Appen er et godt værktøj i din hverdag, som hjælper dig til at skabe sundere rutiner! Og så er den gratis!

Oplev vores højhastighedsblendere

* **Test udført af et uafhængigt laboratorium i maj 2016 med pærer, jordbær, rødbeder og tomater.