Privacy

Formular til spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger


Denne formular er udelukkende beregnet til spørgsmål angående beskyttelse af personlige oplysninger. Generelle kundeservicespørgsmål vil ikke blive besvaret, hvis de indsendes med denne formular. Hvis dit spørgsmål ikke er relateret til beskyttelse af personlige oplysninger, kan du sende det via vores kontaktside: www.philips.com/support.

 

* Dette felt er påkrævet

*
*
*
*

Bemærk, at Philips måske vil have dig til at bekræfte/validere din identitet, før vi efterkommer dine ønsker. Vi vil forsøge at svare på det lokale sprog. Men nogle gange kan det ikke lade sig gøre, og svaret kan være på engelsk. Philips respekterer dit privatliv og behandler dine persondata udelukkende med det formål at håndtere dine spørgsmål/din feedback angående beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Bemærk, din MyPhilips-konto kan potentielt blive brugt til forskellige tjenester. Når du vælger at slette din MyPhilips-konto, sletter vi også alle data tilknyttet din MyPhilips-konto, herunder data indsamlet via Philips-mobilapps. Læs vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger hos Philips og beskyttelse af personlige oplysninger på din(e) mobilapp(s)