1
Produkter

Somneo Wake-Up Light - nu med guide til at falde i søvn

Simuleret solopgang og solnedgang, RelaxBreath: lys og vejrtrækningsguide, Flot og stilrent design, Midnatslys HF3653/01

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke virkninger opnås ved lyset fra Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light?

Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light forbereder blidt din krop på at vågne i løbet af den sidste halve times søvn. Få mere at vide om, hvilke virkninger lyset fra Philips Somneo Wake-Up Light har på kroppen.

Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light forbereder din krop på at vågne i løbet af den sidste halve times søvn

I de tidlige morgentimer er dine øjne mere følsomme over for lys, end når du er vågen. I det tidsrum øger det forholdsvist lave lysniveau fra en simuleret naturlig solopgang kortisolniveauet i blodet, kort efter du er vågnet. Når du anvender Somneo Sleep & Wake-Up Light, vågner du lettere, har et bedre gennemsnitligt humør om morgenen og føler dig mere energisk.
Det at starte dagen med Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light kan tilmed have en positiv virkning på din produktivitet og koncentration.

Bemærk: Da følsomheden over for lys varierer fra person til person, kan lysintensiteten på din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light indstilles til et niveau, der passer din lysfølsomhed for at få en optimal start på dagen.

Play Pause

Oplysningerne på denne side gælder for følgende modeller: HF3653/01 .

Var det ikke det, du ledte efter?