1
Produkter

NY

Series 5000 Automatisk espressomaskine Sort

Seks kaffevarianter, Nem rengøring med LatteGo, Juster og gem dine kaffefavoritter, Udsæt afkalkning med AquaClean-filtret EP5330/10

Fejlfinding

Mælken i Philips LatteGo-skummeren bliver ikke brugt op

Der vil altid være lidt mælk tilbage i mælkebeholderen, når du har brugt Philips LatteGo-mælkeskummeren. Hvis mængden af mælkerester er større end normalt, kan du tjekke disse mulige årsager og løsninger.

Mælken bruges ikke op

For at opnå perfekt skum og for at undgå, at der bliver trukket luft ind, er det vigtigt, at du ikke bruger al mælken fra mælkebeholderen. Det er derfor, du altid vil se en tilbageværende mælkerest. Prøv følgende løsninger, hvis du oplever, at mængden af mælkerester er større end normalt.

Memo-indstillinger ændres

Hvis du bruger memo-funktionen til at huske en tilpasset mælkebaseret drik, kan du ikke længere bruge indikatorerne på mælkebeholderen som en tommelfingerregel. Prøv at bruge mindre mælk, så du kan tilpasse mængden af mælk til dine personlige indstillinger.

Brug af for meget mælk

Du har brugt for meget mælk. Sørg for, at du har fyldt mælkebeholderen op i henhold til indikatorniveauet på siden af din Philips LatteGo-mælkeskummer. Der er en mælkeniveauindikator for en cappuccino, to cappuccino eller en latte macchiato.

Har dette ikke løst problemet? Kontakt os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Oplysningerne på denne side gælder for følgende modeller: EP5330/10 , EP5333/10 , EP5345/10 .

Var det ikke det, du ledte efter?

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis ikke, så kontakt os.

  Chat nu