For at opnå den ønskede tilberedning af dine æg med Philips Egg Cooker afhænger mængden af vand, du skal tilsætte, af forskellige faktorer. Disse faktorer omfatter temperaturen i lokalet samt æggenes friskhed, størrelse og temperatur. Nedenfor finder du nogle nyttige tip til, hvordan du afgør, hvor meget vand der skal bruges.
Hvordan bruger jeg min Philips Egg Cooker til at tilberede æggene, som jeg foretrækker?
Udgivet den 21. marts 2024
Sådan laver du blødkogte æg
Hvis du vil have dine æg blødkogte, skal du reducere mængden af vand med 5 ml (1 tsk.) af den anbefalede mængde.
Sådan laver du hårdkogte æg
Hvis du vil koge hårdkogte æg med skallen stadig intakt, skal du øge mængden af vand med 5 ml (1 tsk.) af den anbefalede mængde.
Rengør min Philips Egg Cooker
Varmelegemet skal tørres af efter hver brug for at forhindre snavs og kalkaflejringer, som kan påvirke tilberedningsevnen.
Vask æggene
Før du lægger æg på bakken, skal du vaske dem for at reducere mængden af snavs.
Afkøl min Philips Egg Cooker
Hvis du vil koge æg igen, skal du vente, indtil apparatet er kølet af.
Hjalp løsningerne med at løse problemet? Hvis ikke, bedes du kontakte os for at få yderligere hjælp.
Hjalp løsningerne med at løse problemet? Hvis ikke, bedes du kontakte os for at få yderligere hjælp.