Lille indsats
Stor effekt

Smallest actions

Den mindste indsats med den største virkning

 

Mange af de små ting, vi gør med vores bil, er almindelig praksis. Bevidst eller ubevidst har de store konsekvenser for vores og andres liv. Almindelig sund fornuft bør også få dig til at skifte lyskilder parvis af hensyn til sigtbarheden, sikkerheden og vedligeholdelsen.

car_lamp_indicator

Skift parvis:
Find de rigtige lyskilder

 

For at få bilens lygter til at lyse så sikkert og klart som muligt skal du være særlig omhyggelig med dit valg af lyskilder Vi har et omfattende udvalg af Xenon- og halogenlyskilder, der er designet til at give dig den bedste kvalitet, ydeevne og stil under alle kørselsforhold. De kan også fås i pakker med to stk., der gør det nemmere og billigere at skifte begge sider samtidigt. Fordriv mørket. Isæt vores originale (OE) lyskilder i høj kvalitet.

Chip icon
Car country side

Sikkerhed, du kan se

 

Vores lyskilder giver mere lys, holder længere og giver en mere ensartet ydeevne end nogensinde før, så du opnår en mere sikker køreoplevelse. Sikkerhed er kernen i vores varemærke og inspirationen til Safety You Can See (Sikkerhed, du kan se). Vi mener, at vi øger trafiksikkerheden ved at producere belysning af høj kvalitet. Du får det optimale ud af bilens lygter ved at skifte lyskilderne parvis.