0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    En kop kaffe

    Kaffe

     

    110 ml filterkaffe

     

    Dette er en "lang" kaffe, der tilberedes ved at hælde kogende vand over formalet kaffe i et kaffefilter. Den kan tilberedes manuelt eller i kaffemaskiner med drypfilter. Da den ikke tilberedes under højtryk, får den ikke et cremet lag på toppen, men har en mere afrundet smag end espresso.

     

    I Tyskland serveres den traditionelle filterkaffe i kopper à 125 ml, hvorimod et amerikansk kaffekrus indeholder ca. 250 ml (ca. 9 ounces). Mælk er valgfrit og tilsættes ofte ren og ikke skummet. Sukker eller sødestof tilsættes efter kaffedrikkerens egen smag. Brasilianere er de mennesker, der nyder den sødeste kaffe. Den seneste trend er at tilsætte smør fra køer på græs i drypfilterkaffen, hvilket skulle hjælpe på diæten og energiniveauet.

     

    Filterkaffen har for nylig gennemgået lidt af en genoplivning og er blevet mere og mere populær i Europa. Ofte tilberedes den også kold eller som langsom kaffe. Langsom kaffe har samme tilberedningsmetode men med et langt mindre gennemtrængeligt kaffefilter, hvilket resulterer i en meget mild filterkaffe.

     

    Mængden af koffein i en filterkaffe afhænger af mange faktorer: Bryggetid, vandtemperatur, hviletid, kaffeformalingsgrad, ristetid, bønnekvalitet og bønnesort. I gennemsnit kan man sige, at filterkaffe pr. milliliter indeholder mindre koffein end en espresso, men da den gennemsnitlige kop filterkaffe er langt større, bruger du ca. 90 mg koffein pr. portion i forhold til 40 mg til en gennemsnitlig espresso. Derfor indeholder filterkaffe pr. kop mere koffein end espresso.

     

    Find maskiner, der kan lave kaffe

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.