Hovedretter
Vildtsteak med valnøddesauce og granatæble

Vildtsteak med valnøddesauce og granatæble

Fyldig, masser af smag og en drejning

Portioner 4 p

Ingredienser
  • 100 g valnøddekerner
  • 1 fed pillet hvidløg
  • 4 spsk jomfruolivenolie
  • 3 spsk finthakket koriander eller persille
  • 100 ml granatæblesaft
  • 4 vildtsteaks ved stuetemperatur
  • 2 spsk smør
  • 1 granatæble
  • friskkværnet sort peber
  • - bageform, smurt
  • - foodprocessor med knivtilbehør
Vis opskrift
Hovedretter
Dampet couscous med tuttifrutti og krydderier

Dampet couscous med tuttifrutti og krydderier

Sød og krydret lækkerbisken

Vis opskrift
Hovedretter
Dampet slethvar med grøntsager

Dampet slethvar med grøntsager

Sprængfyldt med sunde smagsindtryk

Vis opskrift
Hovedretter
Krydrede kyllingelår med barbecuemarinade

Krydrede kyllingelår med barbecuemarinade

Hovedret - 4 personer

Vis opskrift