Hovedretter
Quinoa-tabouleh

Quinoa-tabouleh

Quinoa kan anvendes som en kornsort, men teknisk set er den mere i familie med planter, da den er glutenfri og rig på proteiner og vitaminer.

Portioner 4 p
Forberedelsestid: 5 m
Tilberedningstid: 25 m

Ingredienser
  • 200 g quinoa
  • 550 ml bouillon
  • 1 spsk fennikelfrø
  • Hakkede, friske rosmarinblade
  • Som afslutning på tabouleh'en:
  • 2 hakkede tomater
  • 1-2 håndfulde hakkede, friske krydderurter:
  • Basilikum, persille, koriander
  • 2 spsk citronsaft, eller 1 spsk eddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 50 g hakkede valnødder eller mandler
  • Efter eget valg: Smuldret gedeost
Vis opskrift
Hovedretter
Velsmagende tærte med rødbede og gedeost

Velsmagende tærte med rødbede og gedeost

En aromatisk ret, der er et sikkert hit

Vis opskrift
Hovedretter
Pasta med valnøddesauce

Pasta med valnøddesauce

Alle tiders ret til en stormfuld efterårsaften

Vis opskrift
Hovedretter
Fritter med yoghurtdip

Fritter med yoghurtdip

Tilbehør - 3-4 portioner

Vis opskrift
Hovedretter
Ostefondue med grillede champignoner

Ostefondue med grillede champignoner

En sand nydelse, der nemt kan deles

Vis opskrift