Tilbehør
Ristet boghvede som tilbehørsret

Ristet boghvede som tilbehørsret

Endnu en glutenfri mulighed serveret som et kulhydratholdigt alternativ til dit hovedmåltid.

Portioner 4 p
Forberedelsestid: 5 m
Tilberedningstid: 25 m

Ingredienser
  • 300 g ikke kogte, ristede boghvedegryn
  • 750 ml grøntsagsbouillon
  • Efter eget valg:
  • 1 spsk kommenfrø
  • Som afslutning på retten:
  • Saft fra 1 citron
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 håndfuld hakket persille
  • Stødt sort peber efter smag
  • Efter eget valg: Finthakkede forårsløg
Vis opskrift
Tilbehør
Krydret æblekompot

Krydret æblekompot

Denne æblekompot smager dejligt med hjemmelavede pandekager.

Vis opskrift
Tilbehør
Rabarber- og jordbærkompot

Rabarber- og jordbærkompot

Citrongræs og appelsinjuice giver denne klassiske kombination en ny drejning.

Vis opskrift
Tilbehør
Blommekompot med rosenvand

Blommekompot med rosenvand

Et stænk rosenvand giver denne kompot en dejlig blomsterduft.

Vis opskrift
Tilbehør
Ferskenkompot med rosenvand

Ferskenkompot med rosenvand

En sjat rosenvand giver denne kompot en herlig blomsterduft.

Vis opskrift