Consumer
Produkter

  OSS

    Vil du vide mere om LED-pærer? Få mere at vide ved at læse de fem oftest stillede spørgsmål.    

1. Hvad er en halogenlampe?

Halogen er en type glødepære. Den har en wolframglødetråd som en almindelig glødepære, som du måske bruger i dit hjem, men pæren er fyldt med halogengas, typisk brom eller jod. En halogenlyskilde giver et klart, hvidt lys med en fremragende farvegengivelse, som gør denne pære ideel til mange applikationer.
 
2. Hvilke fordele er der ved en halogenlampe?


Der er mange fordele ved halogenpærer:


-Høj lyskvalitet med fremragende farvegengivelse (Ra = 100)

-Fuldt dæmpbare

-Halogenlys er miljøvenligt og udmærker sig ved sin funklende lyseffekt
-Philips Halogen-pærer fås i en lang række forskellige former og størrelser og er designet til en bred vifte af armaturer og applikationer
-Længere levetid end en almindelig glødepære
-Ingen opvarmning, Philips-halogenpærer tændes med det samme
 

3. Er alle halogenlamper dæmpbare?

Halogenlamper er konstrueret til at fungere ved meget høje temperaturer for at sikre optimal ydeevne. Dæmpning er muligt ved over 60 % af den nominelle spænding. Det anbefales at skrue op til fuld lysstyrke et minut før lamperne slukkes.
 
4. Hvorfor holder en halogenpære længere end en glødepære?


Halogenpærer holder to til fem gange længere end almindelige glødepærer. Det skyldes halogens regenerative cyklusproces. Halogengassen hjælper de fordampede wolframpartikler med at deponeres på glødetråden i stedet for på lampevæggen. Dette udsætter brud på glødetråden og gør det muligt at forlænge lampens levetid. 

 

5. Hvordan giver halogenlamper et konstant lysudbytte?

Halogenlamper er i stand til at give et konstant lysudbytte i hele lampens levetid, fordi wolframpartiklerne gendeponeres på glødetråden i stedet for at klæbe til lampevæggen, hvilket reducerer pærens sværtning betydeligt og bevarer lysudbyttet.
 

Brug for mere hjælp? Vælg den rigtige pære

Hvis du vil vide mere om Philips-belysning, kan du se vores videoer eller klikke  her
LED-pærer

LED-pærer

 

LED-pærer kan hjælpe med at forvandle enhver dagligstue med smukt og varmt hvidt lys. I denne guide kan du se, hvordan LED-pærer kan give ubegrænsede belysnings-muligheder. Med LED-belysning kan du spare op til 90 % energi og penge.

Lyseffekt

Lyseffekt

 

Se, hvordan en pæres lyseffekt påvirkes af dens belægning, og hvordan dette kan hjælpe dig med at skabe den rigtige belysning. Matterede pærer giver et spredt lys. Klare pærer giver et strålende, naturligt varmt lys.

Energibesparende pærer

Energibesparende pærer

 

Energibesparende pærer, også kaldet kompakte lysstofpærer, bruger mindre energi end klassiske lyspærer til at producere den samme mængde lys. Se, hvordan energisparepærer kan skabe den rigtige lyseffekt og atmosfære, så du opnår den rette stemning og reducerer elregningen.

 

Halogenpærer

Halogenpærer 

 

Halogenpærer er den nemmeste og hurtigste måde at erstatte klassiske pærer på. Se, hvordan halogenpærer giver et kæmpe udvalg af belysningsmuligheder med varmt og strålende lys i samme kvalitet som klassiske pærer.

I søgelyset

Se vores andre belysningsprodukter