Danmark
LED lys

Se, hvordan LED-lys bringer dagslysets naturlige farver frem i hjemmet

Et rent, smukt LED-lys

 Philips LED-belysningens kvalitet tydeliggøres ved den høje farvegengivelsesværdi, hvilket betyder, at farverne altid forbliver ægte og naturlige

 

Et varmt, klart lys vil ikke blot forbedre hjemmets indretning og bringe liv i farverne. Pærernes lange levetid og holdbarhed betyder, at du vil skulle skifte dem mindre hyppigt. Mens det traditionelle ydre føles velkendt, er det den avancerede LED-teknologi indeni, der adskiller vores pærer fra andre. Og ikke blot forbliver farverne ægte, lyseffekten forbliver stabil gennem hele pærens levetid. Det betyder, at du kan nyde den varme glød i mange år fremover.

 

Bliv ved med at læse for at få mere at vide om farvegengivelsesindekset, og hvad det betyder, når du vælger den rigtige lyskilde til hjemmet. 

led-cri-png

Hvad er farvegengivelsesindekset?

 

En lyskildes virkning på farvefremtoningen udtrykkes i farvegengivelsesindekset (CRI) på skalaen 0-100. Naturlig udendørs belysning har en CRI på 100 og bruges som sammenligningsgrundlag til andre lyskilder.

led-cri-2-png

 

Philips LED-belysningsprodukters CRI er altid højere end 80, tæt på solens værdi, og reflekterer farverne ægte og naturligt.

Lumen og watttal

 

Lumen og watttal er vigtige begreber, hvis man vil forstå en lyskildes energiforbrug. Kort sagt: Et LED-lys bruger langt mindre energi (watt) til at producere den samme lyseffekt (lumen).

 

Et eksempel: En LED-pære bruger kun 2,5 watt til at producere en lyseffekt på 115 lumen, mens en traditionel pære bruger 15 watt (eller seks gange mere energi!) til at producere den samme lyseffekt.

 

Se videoen for at få mere at vide om watt og lumen, eller tjek vores Wiki-vejledninger på Lysmængde og Watt og lumen.

Watt og lumen

Populære LED-lamper

Populære LED-pærer og -spots