1
Produkter

LED-pærer og LED
 lys fra Philips

Det rigtige lys er kvalitet, der holder længere

Fordelene ved LED-pærer

 

Det er kun pæren, du behøver at udskifte. Oplev fordelene ved at skifte til LED-pærer, og se mere om sortimentet af pærer.

 

Se alle LED-pærer

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Se mulighederne med LED-belysning
 
 
 
 
 

Se, hvad LED-lys kan gøre for dig

 

Føl dig hjemme med den seneste Philips LED-teknologi. Med Philips LED-lys føler du dig hjemme, lige så snart lyset tændes. LED-pærer giver et varmt hvidt lys med en imponerende lang levetid. LED-pærer giver betydelige øjeblikkelige energibesparelser og forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Med Philips LED-lys føler du dig hjemme, lige så snart lyset tændes. LED-pærer giver et varmt hvidt lys med en imponerende lang levetid. LED-pærer giver betydelige øjeblikkelige energibesparelser og forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Se alle LED-pærer

The Benefits of LEDs

Samme udseende,
bedre indeni

LED-spots erstatter halogenspots

Se, hvad LED-lys kan gøre for dig


Føl dig hjemme med den seneste Philips LED-teknologi. Med Philips LED-lys føler du dig hjemme, lige så snart lyset tændes. LED-pærer giver et varmt hvidt lys med en imponerende lang levetid. LED-pærer giver betydelige øjeblikkelige energibesparelser og forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Se alle LED-pærer

Tænd Philips LED ved enhver lejlighed

LED-pærer skaber den perfekte lyskvalitet til enhver lejlighed. Fra en romantisk hyggelig aften til klar oplysning af specielle genstande. LED-pærer har alt det, du leder efter. LED-pærer passer perfekt til soveværelset, køkkenet eller dagligstuen. LED-lys flimrer ikke og har et højt farvegengivelsesindeks , som sikrer, at genstandene ses i deres ægte, naturlige farver.


LED til særlige lejligheder

Philips LED-design

 

Det elegante design har længere levetid sammenlignet med mindre effektive pærer og er ideelle til dekorative armaturer, bordlamper og indbygget belysning. LED-pærer giver øjeblikkeligt varmt hvidt lys. Dette er med til at skabe den perfekte lyskvalitet, som giver en behagelig, indbydende og hjemlig atmosfære. Pærerne fås i et bredt udvalg af former og størrelser, så du kan være sikker på at finde den rigtige til dine behov.


Oplev vores komplette LED-udvalg

Dæmpbare LED-pærer

 

Når du anvender dæmpbare LED-pærer, er du også sikker på det ønskede belysningsniveau


Jeg skal bruge en dæmpbar LED-pære

Populære produkter

Se vores populære produkter, og vælg den rigtige pære
OSS


FAQ

 

Vil du vide mere om LED-pærer? Få mere at vide ved at læse de fem oftest stillede spørgsmål.

 

 

1. Hvordan stabiliserer jeg lysudbyttet?

Mange nye lysdæmpere er forsynet med en manuelt justerbar skrue til regulering af belastningsniveauet. Hvis den ikke er justeret korrekt, kan det give uønskede virkninger såsom summen eller flimren. Juster skruens position for at sikre et stabilt lysudbytte. Hvis du har brug for ekstra support, kan du kontakte Philips Kundeservice.

2. Hvilken type lysdæmper kan jeg bruge til min LED-pære eller -spot?


Philips tilbyder et udvalg af dæmpbare pærer og spots og har testet et repræsentativt antal europæiske lysdæmpere for at kontrollere deres kompatibilitet.

Se listen med kompatible lysdæmpere til pærer og spots for at finde ud af, hvilke lysdæmpere der anbefales af Philips.


Se listen med kompatible lysdæmpere til Philips LED-pærer og -spots (PDF)
 

3. På visse tidpunkter af dagen har jeg bemærket en forskel i lysniveau.  Kan dette være skadeligt for produktet?


Elforsyningsselskabet udsender impulser på faste tidspunkter på dagen for at skifte mellem dag- og nattilstand. Støvsugere kan også skabe forstyrrelser på nettet ved opstart på faste tidspunkter. Denne virkning er dog ikke skadelig for produktet.
 

Hvordan forhindrer jeg interferens med mit lydanlæg?

Der kan forekomme interferens, hvis elledninger kombineres med højttalerkabler. Dette kan forebygges ved at have større afstand mellem de lampens og lydanlæggets indgangsledninger.
 

4. Kan jeg blande LED-lamper med lysstofpærer eller andre induktive lyskilder i én dæmper?

Nej, dette vil give uønskede virkninger såsom flimren.
 
5. Hvilken type lysdæmper kan jeg bruge til min LED-lampe?
guld-lysdaemper

Når der er et ikon med en guldlysdæmper på pakken, kan produktet dæmpes med alle typer af fasestyrede dæmpere, som sælges i Europa. Det er muligt at dæmpe helt ned til 0-2 % af det maksimale oprindelige lysudbytte.

Når der er et ikon for en sølvlysdæmper på pakken, er produktet kompatibelt med udvalgte fasestyrede dæmpere (bagkantsdæmpere).

Philips har testet et repræsentativt udvalg af europæiske lysdæmpere for at kontrollere deres kompatibilitet med Philips-armaturer. Lysdæmperne er anført i listen med lysdæmperkompatibilitet og sorteret efter deres effekt.


Se listen med kompatible lysdæmpere for Philips LED-lamper (PDF)


For alle disse lysdæmpere er der garanti for optimal effekt, hvis de forbindes med op til tre Philips LED-lamper med ikonet for sølvlysdæmpere eller op til seks Philips LED-lamper med ikonet for guldlysdæmpere.
 

Nødvendig viden


Nødvendig viden

 

Hvorfor vælge LED-pærer? Vi forklarer hvorfor

 

 

Spar penge med LED-pærer


• For hver pære du skifter til LED sparer du mere end 75 kr om året*


• Med Philips LED-pærer kan du spare op til 3000 kr om året*

LED-lyskilder holder længere

• LED-lyskilder holder længere, så du undgår besværet med ofte at skulle skifte pærer. Dette reducerer affaldsmængden betydeligt, men sparer også penge i form af energibesparelser på langt sigt.
 
LED-belysning er meget energieffektiv

 

• LED-belysning er meget energieffektiv sammenlignet med almindelige pærer, fordi det kræver mindre energi at producere det samme lysudbytte. Vidste du, at en LED-pære har op til 10 gange længere levetid?
 

LED-lys sparer op til 90 % strøm


• LED-lys sparer op til 90 % energi sammenlignet med en traditionel pære med det samme lysudbytte.


• Der er to ting, som gør LED-pærer til de mest energieffektive pærer – et meget lavt energiforbrug og en meget lang levetid. Det er godt nyt, ikke kun for miljøet, men også for dig.

 

LED-pærer holder 20-25 gange længere

 

• LED-pærer holder 20-25 gange længere med 25.000 timers levetid.

 

• LED-pærer som GU10-spots holder op til 20 gange længere end traditionelle pærer*
 

Brug for mere hjælp? Vælg den rigtige pære

Hvis du vil vide mere om Philips-belysning, kan du se vores videoer eller klikke  her
LED-pærer

LED-pærer

 

LED-pærer kan hjælpe med at forvandle enhver dagligstue med smukt og varmt hvidt lys. I denne guide kan du se, hvordan LED-pærer kan give ubegrænsede belysnings-muligheder. Med LED-belysning kan du spare op til 90 % energi og penge.

Lyseffekt

Lyseffekt

 

Se, hvordan en pæres lyseffekt påvirkes af dens belægning, og hvordan dette kan hjælpe dig med at skabe den rigtige belysning. Matterede pærer giver et spredt lys. Klare pærer giver et strålende, naturligt varmt lys.

Energibesparende pærer

Energibesparende pærer

 

Energibesparende pærer, også kaldet kompakte lysstofpærer, bruger mindre energi end klassiske lyspærer til at producere den samme mængde lys. Se, hvordan energisparepærer kan skabe den rigtige lyseffekt og atmosfære, så du opnår den rette stemning og reducerer elregningen.

 

Halogenpærer

Halogenpærer 

 

Halogenpærer er den nemmeste og hurtigste måde at erstatte klassiske pærer på. Se, hvordan halogenpærer giver et kæmpe udvalg af belysningsmuligheder med varmt og strålende lys i samme kvalitet som klassiske pærer.

I søgelyset

Se vores andre belysningsprodukter