1
LEDClassic

 

LEDClassic - designet til at blive set
- ser godt ud både slukket og tændt

Få det klassiske look med LED

Forestil dig den gammeldags belysnings velkendte, klassiske look sammen med fordelene ved de nye, moderne LED-filamentlyskilder. Med Philips' LED-lyskilder med klassiske, energieffektive pærer får du netop det. De fås i de velkendte former, som du elsker, bruger ca. 80 % mindre energi i forhold til almindelige pærer og holder ti gange længere. Philips' klassiske LED-spots er det perfekte alternativ til halogenspots med netspændingsforsyning. De ser ens ud og lyser med samme farve og intensitet som halogen. Du sparer penge, fordi de holder længere og bruger meget mindre energi.
Disse holdbare lyskilder fås i dæmpbare og ikke-dæmpbare versioner. Du kan fortsat glæde dig over den dekorative belysning og samtidigt få fordelene ved Philips' kvalitet. 

Sammenlign de forskellige LEDClassic-lyskilder

Populære LED-produkter

I søgelyset

Vejledning, wiki og selvstudie

Vejledning, wiki og selvstudie

Med tilsyneladende uendelige muligheder kan det være en udfordring at vælge den rigtige pære. Se vores belysningsselvstudier for at få et klart overblik over dine muligheder.  
Den rigtige belysning er altafgørende

Den rigtige belysning er altafgørende

Uanset om du ønsker at skabe den rette stemning, finde det perfekte lys til at udføre en opgave eller dekorere et rum med fantastiske lyseffekter og skabe din helt egen belysningsoplevelse, viser Philips dig, hvilken effekt det rette lys kan have i dit hjem og liv, og Philips gør det nemmere for dig altid at vælge det rette lys til alle dine behov.
Lysdæmperkompatibilitet

Lysdæmperkompatibilitet 

Brug vores kompatibilitetsoversigt til at finde den rette lysdæmper til din dæmpbare LED og dine kompakt fluorescerende pærer, og få præcist så meget eller så lidt lys, som du ønsker.