1
Produkter

Philips AVENT - Feeding your baby on the go

At made din baby på farten

Er du ivrig for at komme mere ud af huset? Hvis du er nervøs for at amme på offentlige steder eller spekulerer over, hvilket udstyr du skal bruge til at amme, har vi et par retningslinjer, som kan holde dig og din baby i godt humør på farten:

Philips AVENT - Feeding your baby on the go

Amning? Disse ting kan hjælpe med til at give dig mere selvsikkerhed omkring at amme på offentlige steder:

• Amme-bh

        En velsiddende amme-bh giver dig støtte og dækker dig til, samtidig med at du kan blotte én brystvorte ad gangen.

• Ammetørklæde

        Hvis du er forlegen ved at amme på offentlige steder, kan det være en stor hjælp at dække sig til. Fastgør et sjal eller et ammetæppe rundt om nakken og skuldrene – stoffet får dig til at føle dig mindre blottet.

• Ammetoppe

        Ammetoppe har stofstykker, som diskret kan åbnes, så babyen nemt kan få fat. Elle du kan blot have to elastiske toppe på, og når du er klar til at amme, kan du trække den ene ned og den anden op, så du stadig er tildækket.

Mader du med flaske? Følgende udstyr kan være nyttigt:

• Forudopmålt pulvermælkeerstatning og rene flasker

        Fyld en ren flaske med den korrekte mængde vand – klar til at blande og servere (færdigblandede flasker med pulvermælk holder kun omkring en time ved stuetemperatur). Du kan også have dåser med serveringsklar mælkeerstatning og rene flasker med.

• Isoleret indkøbstaske eller køletaske

        Hvis du planlægger at være på farten hele dagen, kan du tage ispakker med i tasken. Flasker med brystmælk kan holde sig i op til seks timer ved stuetemperatur, men kan holde hele dagen, hvis de afkøles konstant.

Er du klar til at lære det mest grundlæggende om opbevaring af udmalket brystmælk? Se vores nyttige video her.

Vær opmærksom på, at oplysningerne i disse artikler kun er generelt vejledende og ikke må opfattes som en erstatning for sundhedsfaglig rådgivning. Hvis du eller en person i din familie eller dit barn lider af symptomer eller tilstande, som er alvorlige eller vedvarende, eller hvis du har brug for specifik lægelig rådgivning, skal du søge læge. Philips AVENT kan ikke holdes ansvarlige for skader, der opstår som følge af oplysninger, der er tilgængelige på dette websted.

Beslægtede produkter

Relateret rådgivning

Spis sundt, når du ammer

Spis sundt, når du ammer

Skift fra amning til madning med sutteflaske

Skift fra amning til madning med sutteflaske