1
Produkter

Få mere ud af din barbermaskine

Skab din egen stil!

Form skægget, som du vil, med Philips skægtrimmer

 

 

Skånsom skægtrimmer med klikbeslag for variation af stil – til alt fra tredagesstubbe på 0,5 mm til et kort skæg på 5 mm – med afrundede kanter og justerbar kam for at forhindre hudirritation. Vandtæt og kan bruges under bruseren.

Vis detaljerne ved Philips præcisionstrimmer

 

 

Præcisionstrimmer for perfekt trimning af overskæg og bakkenbarter. Skab den stil, du har lyst til, også på sværttilgængelige steder. Vandtæt og kan bruges under bruseren.

For den bedste barbering med Philips Shaver Series 9000 barberhoved

 

 

Barberhovedet kan bevæges i 8 forskellige retninger og tilpasser sig ansigtets konturer. Den frie bevægelighed gør, at der opfanges 20 % mere hår i hvert strøg, og at barberingen bliver mere tæt. Philips patenterede V-track-præcisionsblade lægger forsigtigt hvert enkelt hårstrå i den optimale position og skærer 30 % tættere med færre strøg. Vandtæt og kan bruges under bruseren.

Føl dig velplejet med Philips rengøringsbørste

 

 

Brug rengøringsbørsten til at rense ansigtet. De silkebløde børstehår giver en op til fem gang mere effektiv rengøring end en manuel rengøring. Fjerner snavs, sminkepartikler og bidrager til at opfriske huden. Skyl børsten i lunkent vand inden brug. Masser derefter huden med børsten i små, cirkulerende bevægelser, og afslut med at skylle ansigtet. Du kan bruge børsten i kombination med dine egne renseprodukter.