1
Produkter

Den ultimative barbermaskine Philips Shaver Series 9000

The future of shaving

Tjek Philips Shaver Series 9000's funktioner, design og tilbehør!

Perfektion i hvert eneste strøg

  • V-Track Precision-skær: Skær selv de mest besværlige skægstubbe af 30 % nærmere huden

 

  • Contour Detect-teknologi: Bevæger sig i otte dimensioner for at skabe det perfekte resultat.

 

  • Personlige indstillinger: Tilpas barberingen ud fra tre forskellige hastighedsindstillinger

 

  • Aquatec-teknologi: Til barbering med barberskum og i brusebadet

 

  • SmartClean Pro: Rengør, oplader, tørrer og smører med digital visning af trinene i processen
Funktioner, design og tilbehør til den nye barbermaskine Philips Shaver Series 9000: V-Track-præcisionsknive for en mere præcis barbering, Contour Detect-teknologi med et shaverhoved, der bevæger sig i otte forskellige retninger, personlige indstillinger, vandtæt, rengøringsstationen SmartClean, ledningsfri, SmartClick skægtrimmer eller præcisionstrimmer, rejseetui, kort opladningstid
  • Trådløs: 50 min. anvendelse efter 1 times opladning

 

  • Digital grænseflade: Digital batteri-indikator (%)

 

  • SmartClick-skægtrimmer: 5 længder (0,5-5 mm)

 

  • Elegant rejseetui, som beskytter barbermaskinen, når du er på farten.

 

  • Ultimativt design med detaljer i børstet krom.

Vælg den Philips Shaver Series 9000-model, som passer til dit behov og din stil!


Den nye barbermaskine Philips Shaver Series 9000 fås inden for fire forskellige niveauer og i 11 forskellige modeller. Alle modellerne skærer 30 % tættere på huden og barberer op til 20 % flere skægstubbe i ét strøg end forgængeren Philips SensoTouch 3D. De adskiller sig fra hinanden gennem praktiske funktioner, smart tilbehør, flotte farver og pris.

ALLE funktioner og tilbehør i ÉN barbermaskine. Detaljer i børstet krom. Plus skægtrimmer!Philips Shaver Series 9000 S9711/31 er vores bedste barbermaskine nogensinde. Den er også overlegen i den nye Series 9000. Ud over at den skærer 30 % tættere på huden og barberer op til 20 % flere skægstubbe i ét strøg end forgængeren Philips SensoTouch 3D, har den alle de funktioner, der skal til for at give den bedste barbering, trimning og styling af skægstubbe, skæg, overskæg og bakkenbarter:

Personlige indstillinger, vandtæt med Aquatec for en barbering med barberskum foran spejlet eller i brusebadet for mindre hudirritation, rengøringsstationen SmartClean Pro, som holder bladene rene, digital grænseflade for bedre kontrol, SmartClick-skægtrimmer, elegant rejseetui, ledningsfri med 50 min. batteritid og 3 min. lynopladning samt luksuriøse detaljer i børstet krom.

Alsidig barbermaskine med personlige indstillinger. Plus skægtrimmer!Philips Shaver Series 9000 er vores bedste barbermaskine nogensinde. Modellerne nedenfor skærer ikke kun 30 % tættere på huden og barberer op til 20 % flere skægstubbe i ét strøg end forgængeren Philips SensoTouch 3D. De har også alle de funktioner, der skal til for at give den bedste barbering, trimning og styling af skægstubbe, skæg, overskæg og bakkenbarter:

Personlige indstillinger, vandtæt med Aquatec for en barbering med barberskum foran spejlet eller i brusebadet for mindre hudirritation, rengøringsstationen SmartClean Pro, som holder bladene rene, SmartClick-skægtrimmer, elegant rejseetui, ledningsfri med 50 min. batteritid og 3 min. lynopladning. Fås i to forskellige farver.

Alsidig barbermaskine. Plus skægtrimmer.Philips Shaver Series 9000 er vores bedste barbermaskine nogensinde. Modellerne nedenfor skærer ikke kun 30 % tættere på huden og barberer op til 20 % flere skægstubbe i ét strøg end forgængeren Philips SensoTouch 3D. De har også alle de funktioner, der skal til for at give den bedste barbering, trimning og styling af skægstubbe, skæg, overskæg og bakkenbarter:

Vandtæt med Aquatec for en barbering med barberskum foran spejlet eller i brusebadet for mindre hudirritation, rengøringsstationen SmartClean Pro, som holder bladene rene, SmartClick-skægtrimmer, elegant rejseetui, ledningsfri med 50 min. batteritid og 3 min. lynopladning. Fås i tre forskellige farver.

Kvalitativ barbermaskine. Plus skæg- eller præcisionstrimmer.

 

Philips Shaver Series 9000 er vores bedste barbermaskine nogensinde. Modellerne nedenfor skærer ikke kun 30 % tættere på huden og barberer op til 20 % flere skægstubbe i ét strøg end forgængeren Philips SensoTouch 3D. De har også alle de funktioner, der skal til for at give den bedste barbering, trimning og styling af skægstubbe, skæg, overskæg og bakkenbarter:

Vandtæt med Aquatec for en barbering med barberskum foran spejlet eller i brusebadet for mindre hudirritation, SmartClick-skægtrimmer eller præcisionstrimmer, elegant rejseetui, ledningsfri med 50 min. batteritid og 3 min. lynopladning. Fås i fem forskellige farver.

Få mere ud af din shaver

2 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti på barbermaskinen Philips Shaver Series 9000

Prøv Philips Shaver Series 9000 i 60 dage!

Ud over 2 års garanti på barbermaskinen Philips Shaver Series 9000 tilbyder vi dig også en 60 dages tilfredshedsgaranti. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med den måde, som Philips Shaver Series 9000 barberer og trimmer dit skæg og overskæg på, kan du returnere den inden for 60 dage og få hele beløbet tilbage.

Abonner på nyhedsbrev om Philips Shaver Series 9000 for at få tilbud og tips via e-mail

Få tilbud & tips!


Abonner på vores nyhedsbrev Philips Grooming News for at få information om f.eks. rabatter og udsalg, produktnyheder, vejledning i, hvordan du kan få mere ud af din barbermaskine Philips Shaver Series 9000 samt tips om styling af skæg og overskæg.

 

 

Tjek vores produktfilm og instruktionsvideoer på YouTube, og se, hvordan du kommer i gang med din barbermaskine Philips Shaver Series 9000

Kom i gang med din Philips Shaver Series 9000!

Se vores brugervenlige YouTube-film, og lær, hvordan du bedst, lettest og hurtigst barberer dig med din nye barbermaskine Philips Shaver Series 9000 - især hvis du går fra barberhøvl eller et andet mærke barbermaskine. Du får også tips til, hvordan du passer din Philips Shaver Series 9000 for at forlænge dens levetid.

Følg Philips Grooming Nordics på Facebook for at få alt at vide om konkurrencer og tilbud samt tips om barbering, styling af skæg og overskæg, mode og andet, som interesserer drenge og mænd.

Følg os på Facebook!


I efteråret og vinteren 2014 vil vi have en række overraskelser til dig på vores Facebook-side Philips Grooming Nordics med alt fra konkurrencer og tilbud til tips om, hvordan du skaber din egen stil på skæg og overskæg samt mode og andet, som interesserer drenge og mænd.