1
Terapi med blåt lys

Find ud af hvad lysbehandling med blåt lys kan gøre for din psoriasis

Blue light a gentle therapy option

Blåt lys - den skånsomme lysbehandling til din psoriasis

 

Lysbehandling med blåt lys er en nænsom behandlingsform mod mild til moderat psoriasis uden brug af kemikalier eller UV lys. Philips BlueControl stimulerer de naturlige processer i kroppen, mens du kan slappe af og nyde den lindring, den giver.
 

Patienterne oplever de positive virkninger af det blå lys, og at deres symptomer forbedres betydeligt over en periode på 12 uger. De fleste patienter synes endvidere, at Philips BlueControl er meget nem og behagelig at bruge.

Hvad er lysbehandling, og hvordan indvirker blåt lys på vores helbred?

 

Lys er elektromagnetisk stråling, der er synlig for det menneskelige øje. Strålingen har forskellige bølgelængder, og hver enkelt bølgelængde ses som en forskellig farve. Korte bølgelængder ses som blåt lys (~430-500 nanometer), mellemlange bølgelængder som grønt (~520-565 nanometer) og lange bølgelængder som rødt (~625-740 nanometer).

Lys påvirker en persons hormonbalance, immunsystem og stofskifte. Men ikke alt lys er det samme. Afhængig af bølgelængden, koncentrationen og intensiteten kan lyset oplyse et rum, udsende en behagelig varme eller endda hjælpe med at ødelægge kræftceller. Blåt lys, som det anvendes i Philips Bluecontrol, er fri for UV lys (ultraviolet stråling) og er ikke giftigt over for huden.

Lysudsendende dioder (LED'er) er yderst energieffektive lyskilder. De har været anvendt i husholdningen eller til billygter i årtier. Nu medvirker blåt LED-lys til nye effektive og skånsomme behandlingsformer.

Når blåt lys rammer huden, stimulerer det en lang række naturlige processer. Hvad angår psoriasis, undertrykker blåt lys aktiveringen af bestemte immunceller, dendritcellerne, som reducerer hudens inflammationstilstand. Behandling med blåt lys medvirker også til at reducere den fremskyndede produktion af hudceller, som er forbundet med psoriasis.

How blue light affects our health

En del af livet

 

Psoriasis behandling med blåt lys virker bedst, når det anvendes dagligt. Den anbefalede behandlingstid pr. plet er 30 minutter, og enheden slukker automatisk efter dette tidsrum. Takket være dens skånsomme virkning kan Philips BlueControl anvendes til behandling af flere psoriasispletter om dagen.


Philips BlueControl er nem at bruge – når som helst og hvor som helst. Den kan bæres bekvemt på arme og ben samt på albuer og knæ. Den specialdesignede tekstilstrop er nem at justere og giver en sikker pasform. Philips BlueControl er så behagelig, at næsten alle, der bruger den, følger deres anbefalede behandlingsprocedure.

 

Review Blue light therapy
Den er skånsom og naturlig!"

Jeg er så glad for, at jeg har fundet den her behandling! Den virker gennem naturlige processer i huden, er uden UV lys og det bedste af det hele er, at jeg ikke behøver at gå på kompromis med effektiviteten."

Det er en utrolig ren og meget skånsom form for psoriasis behandling, og den har givet mig kontrollen over min hverdag tilbage!”

Efter fire uger kunne jeg mærke og se en væsentlig forskel."

Vores produkter til psoriasis lysbehandling

 • BlueControl

  BlueControl

  • 30 minutters behandling pr. plet
  • Bærbar blå lysbehandling
  • Klinisk dokumenteret effektivitet
  • Uden kemikalier eller kortison
  Overall rating 3.9/ 5
  42
  PSK0202
  kr 2.249,00
  Vis produkt