1
Terapi med blåt lys

Find ud af, hvad
Terapi med blåt lys
kan gøre ved din psoriasis

Savner du en nem behandling mod psoriasis?

 

Hvis du har en mild til moderat psoriasis vulgaris, anbefaler de fleste læger i øjeblikket lokalbehandlinger – hovedsageligt salver som binyrebarkhormon, D-vitamin og lignende. Hvis du har moderat til alvorlig psoriasis vulgaris, omfatter den sandsynligvis også ultraviolet lys (UVA- eller UVB-stråling) eller forskellige systemiske lægemidler.

 

Mange patienter synes, at det er svært at leve et normalt liv, når de skal påføre salver og cremer flere gange om dagen. Derfor bruger de dem ikke så ofte, som de burde, eller de afbryder deres psoriasisbehandling helt. Faktisk viser undersøgelser, at kun 25% af psoriasispatienterne er tilfredse med deres nuværende behandling. Patienter opfatter den hyppige påføring af salver som meget upraktisk og tidskrævende, og som noget der begrænser dem i forhold til deres daglige aktiviteter. Derudover er op til 40% af patienterne tøvende når det kommer til at tage lægemidler. I mange tilfælde er de bekymrede for eventuelle bivirkninger eller bange for, at behandlingen måske ikke virker. Det kan alt sammen føre til, at behandlingerne afbrydes på et tidligt tidspunkt eller ikke gennemføres korrekt.

Psoriasis Treatment BlueControl
BlueControl fits into your daily life

Psoriasis behandling der passer til din hverdag

 

Philips Blue Control er en bekvem behandling, som du kan benytte derhjemme, og den giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor og hvornår du gennemfører den. Lysbehandling med blåt lys lindrer symptomerne fra psoriasis, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Det faktum, at Philips BlueControl er bærbar, gør livet nemmere for mig. Jeg kan ganske enkelt gennemføre behandlingen, mens jeg udfører mine daglige aktiviteter.”

Her findes en behandling, som er nem at gennemføre, og lader mig have en hverdag på egne præmisser."

Den er nem at bruge. Spænd den blot på i en halv time. Ingen piller, ingen kemikalier."

Jeg har brugt den i næsten et år, og jeg kan kun sige, at jeg er imponeret over virkningen på mine knæ og albuer."

Praktisk og behageligt

 

Philips BlueControl er verdens første, bærbare enhed til Lysbehandling mod mild eller moderat pletpsoriasis. Den lille, lette enhed har et genopladeligt batteri, så der er ingen generende ledning. Sæt den blot på armen eller benet med den justerbare tekstilstrop, tryk på knappen og fortsæt dine daglige aktiviteter. Philips BlueControl slukker automatisk efter 30 minutters behandling pr. plet – en timer er derfor ikke nødvendig. For at opnå den bedste virkning anbefaler vi daglig lysbehandling, og Philips BlueControl kan bruges på flere forskellige psoriasispletter om dagen.

Philips BlueControl - lysbehandling med blåt lys mod psoriasis:

 

 • Innovativ – første psoriasis behandling med blåt lys til hjemmebrug
 • Bekvemt – nem at bruge hver dag
 • Skånsom – ingen aktive tilsætningsstoffer eller kemiske stoffer
BlueControl

Vores produkter til terapi mod psoriasis

 • BlueControl

  BlueControl

  • 30 minutters behandling pr. plet
  • Bærbar blå lysbehandling
  • Klinisk dokumenteret effektivitet
  • Uden kemikalier eller kortison
  Overall rating 3.9/ 5
  42
  PSK0202
  kr 2.249,00
  Vis produkt