1
Tandkodsbetaendelse

 

 

Tandkødsbetændelse

Stop tidlig infektion

moderate-chronic-gingivitis

Tandkødets sundhed

 

Plak-induceret tandkødsbetændelse rammer en betydelig del af befolkningen. Du bruger sikker meget af din tid på at fortælle patienterne om denne lidelse. Da tandkødsbetændelse kan medføre få eller ingen gener i sine tidlige stadier, vil nogle måske slet ikke opdage, at de har det. Den gode nyhed for alle patienter er selvfølgelig, at tandkødsbetændelse er reversibel.

sonicarevsmanual

Reducer tandkødsbetændelse

 

Hvor hurtigt udviklingen af tandkødsbetændelse kan stoppes afhænger selvfølgelig af patientens mundhygiejne. Patienter har brug for, at tandlægen hjælper dem med at identificere områder med infektion og metoder til at sikre den optimale mundhygiejne. Regelmæssige besøg hos tandlægen kombineret med individuelle mundhygiejneregimer maksimerer forebyggelsen af tandkødsinfektioner.

Bedre mundhygiejne for tandkødsbetændelse


For patienter, der allerede har ømt tandkød, er en sonisk tandbørste en effektiv men blid metode til dyb tandrensning. Philips Sonicare DiamondClean-tandbørsten har en følsom tilstand, der giver en blid men alligevel grundig rensning. Og for patienterne, der ikke er gode til at bruge tandtråd, er Philips Sonicare AirFloss Pro en effektiv måde til forsigtigt og nemt at fjerne plak-biofilm mellem tænderne.

Anbefalede produkter

Intercare

Intercare-børstehoveder

 

Fjerner op til 7 gange mere plak mellem tænderne end en manuel tandbørste. Hjælper med at forebygge tandkødsbetændelse og tilbagetrækning af tandkød.

 

Køb nu

AirFloss

Philips Sonicare AirFloss Pro

 

Ved forsigtigt at puste det plak væk, som ikke blev fjernet ved tandbørstningen, hjælper AirFloss Pro med at forebygge, at der dannes huller i tandmellemrummene.

 

Køb nu

FlexCare platinum

FlexCare Platinum

 

Går videre end traditionel rensning og skaber ekstraordinær plakfjernelse og et sundere tandkød.

 

Køb nu