1
Produkter

 

Oplev et univers af musik

Spotify giver dig millioner af sange lige ved hånden. Med Spotify

Connect kan du afspille sangene gennem dine højttalere og

styre dem fra din smartenhed.

Spotify i alle rum

Afspil Spotify gennem dine højttalere derhjemme, og brug Spotify-appen som fjernbetjening. Nyd musikken sammen.

 

 

 

 

* SW700M- og SW750M-multirumshøjttalere kræver en Spotify Premium-konto

 

Vælg dine Spotify-multirumshøjttalere


Kraftfuld lyd, der fylder hele rummet
SW750M
 
•  2 x 3" bashøjttalerenheder + 2 x
35 mm diskanthøjttalerdrivere
•  2 basudgange med udvidet
lavfrekvensbas

Naturlig, klar lyd
SW700M
 
•  2 x 2,5" bredspektret
højttalerdriver
•  2 basudgange med udvidet
lavfrekvensbas

Styr og afspil musik uden problemer via Spotify-appen

Nyd straks al den musik, du har drømt om, med Spotify. Med Spotify Connect kan du vælge musik på din Spotify-app og lytte til den på alle kompatible enheder. Du kan modtage opkald, spille spil og endda slå telefonen fra – alt sammen uden at afbryde musikken.

Udvid dit musiksystem trådløst

Du kan afspille en sang i ét rum eller i flere rum på samme tid. Fordyb dig i musikken, uanset hvor du befinder dig i hjemmet.

Tryk blot på afspilningsknappen

Tryk blot på afspilningsknappen for at starte musikken, uanset hvor du nåede til på mobilen, tabletten eller din PC/Mac.  

Oplev et univers af musik

Spotify giver dig millioner af sange lige ved hånden. Med Spotify Connect kan du afspille sangene gennem dine højttalere og styre dem fra din smartenhed.

Stream, spil og del overalt

Stream musik til højttalerne direkte fra en smartphone eller tablet, så du kan afspille og dele dine yndlingssange overalt. Med streaming direkte fra skyen til dine højttalere sparer du på batteriet og behøver kun at bruge din smartenhed som fjernbetjening.

Musik med et enkelt tryk

Nyd straks al den musik, du har drømt om, med Spotify. Tryk blot på afspilningsknappen for at begynde at streame. Med Spotify Connect kan du vælge musik på din Spotify-app og lytte til den på alle kompatible enheder.

Musik nonstop

Med Spotify Connect kan du lade musikken køre uafbrudt, mens du ser video eller spiller spil, uden at gå på kompromis med batterilevetid eller rækkevidde.

Vælg dine Spotify-højttalere

Hvordan fungerer det?

WiFi-forbindelse

Følg Philips-højttalerens brugervejledning til at slutte den til dit WiFi-hjemmenetværk. Alle enheder skal være på samme WiFi.

Hent Spotify-appen, eller få den gratis Premium-prøveversion

Hent Spotify-appen fra app-butikken til din mobil eller tablet, tilmeld dig den gratis Premium-prøveversion, og log derefter på Spotify, og lyt til musikken.

Afspil millioner af sange gennem dine højttalere

Tilslut dine smartenheder og højttaleren til det samme WiFi-netværk. Tryk på bjælken "Afspiller nu" for at se ekstra betjeningsenheder, tryk derefter på højttalerikonet, og vælg den enhed, du vil afspille fra, for at starte musikken automatisk.