Philips AmbiLux TV

Forkæl dine sanser

Bevægelse, der bevæger dig

 

Philips AmbiLux gør din TV-oplevelse til en visuelt spektakulær rejse. Med skærmen smukt projiceret bag TV'et kan du nyde en pulserende ring af lys, der på den mest perfekte måde udvider handlingen i betagende farver og bevægelser.

Effekter, der afspejler dit humør

 

Philips AmbiLux kan det hele. Actionfyldte filmhit, gysere, smukt optagede kærlighedshistorier, rejser ud af denne verden, musik og spil. Vælg din foretrukne Ambilight-tilstand i menuen, og få fantastisk flotte effekter med uanede muligheder. Effekterne opnås ved forskellige indstillinger – fra retro-inspirerede, pixellerede billeder til handlingsmættet realisme og vitalitet. Du bringer dagligstuen til live med vores AmbiLux Classic- og Music-tilstande.

Teknisk præcision

 

Ni mikroprojektorer bringer Philips AmbiLux til live. De skaber en helstøbt og helt unik, visuel forestilling. Denne præcise teknologi skaber balance mellem en overlegen dynamik, farve og kontrast, så der opnås en medrivende oplevelse. At se er at tro.

Smukt udformede former

 

Med ni mikroprojektorer bag fjernsynet og en smuk, slank og elegant form er Philips AmbiLux et sandt kunstværk. Dets minimalistiske ramme opnår den tættest mulige forbindelse til de glorværdige omgivelser. Slanke fødder giver lethed og luft, mens autentiske materialer resulterer i en imponerende finish. Et TV, der er så meget mere, end du forventer.

Få det bedste ud af AmbiLux

Philips TV får det bedste fra AmbiLux

Få den størst mulige AmbiLux-oplevelse

AmbiLux slipper en større verden løs. Du behøver blot en vægplads på 2,4 m x 1,3 m for at kunne nyde det. Med tre indstillinger af den lysende ring betyder en større flade en større oplevelse. Anbring TV-standeren 9 cm fra væggen ved at følge AmbiLux-guiden. Jo mere fri plads omkring dit TV jo bedre. Du kan dog stadig nyde den fantastiske AmbiLux-stemning, selv om omgivelserne ikke er helt ryddet.

 

Lad os mødes

Facebook

 

Samt vores officielle Philips TV Facebook-side med de seneste nyheder, tips og opdateringer.

YouTube

 

Se vores nyeste kortfilm, samarbejdsprojekter og officielle meddelelser nu.

Instagram

 

Del din Ambilight-oplevelse med os via #Ambilight @philipstelevision

*De viste TV-modeller og -specifikationer er landespecifikke og kan variere

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ og andre varemærker er tilhørende Google Inc.