1
Produkter

En oplevelse ud over det sædvanlige

 

 

 

Coming soon

Lightwaves trailer

Lightwaves

Philips TV handler om at skabe ekstraordinære øjeblikke. Lightwaves er et af disse øjeblikke. I denne film møder du nogle af verdens bedste surfere, Chippa Wilson og Damien Hobgood, der badet i lys og farver kaster sig ud i de smukke bølger på specialfremstillede boards på en måde, som du aldrig har set før. På en rejse til Dubai og Maldiverne med verdens førende eventyrfilmselskab, Sweetgrass Productions, fandt vi de perfekte lokationer til denne film. Det er en emotionel oplevelse, der afspejler vores vision om kraften bag Ambilight, og som samtidig viser, hvor fantastisk noget, der allerede er cool, kan blive ved blot at tilføje lysets kraft. Et TV fra Philips handler om at få dig til at føle mere ved de ting, du elsker at se, spille og dele. Med kraften fra Android ™ og Ambilight kan vi få netop det til at ske.
Behind the scenes movie

Bag kulisserne

Tilblivelsen af Lightwaves var lige så fantastisk som selve filmen. Dette er historien om produktionen af Lightwaves. Teamet og nogle af verdens bedste surfere, Chippa Wilson og Damien Hobgood, tager dig med på deres verdensomspændende rejse med et væld af produktionsudstyr i bagagen og en målsætning om at få optagelser af glow in the dark-natsurfing. Sandstorme i Dubai, defekte bølgebassiner og tordenvejr i Maldiverne er en del af forhindringerne. Ved at overvinde dem har de skabt et fantastisk resultat. Lightwaves er optaget i fantastisk 4K Ultra HD med smukke detaljer og forbløffende billedkvalitet – ligesom Ambilight TV. Og ligesom AmbilightTV udnyttede vi lyset til at forstærke følelserne og gøre den samlede oplevelse ekstra stærk.

Surferne

 

Et projekt af dette omfang kræver de helt store talenter. Selvfølgelig kan mange surfere klare bølgerne, men hvor mange kan gøre det i mørke? Hvor mange er erfarne og dygtige nok til at klare en krævende produktion som Lightwaves? Mød vores drømmehold:

Chippa Wilson

Chippa Wilson


28-årige Chippa Wilson, der var nomineret til "Breakthrough Performer of the Year" ved Surfer Poll Awards i 2010 og for 50k Kustom Airstrike i 2010, er en af verdens bedste surfere. Chippa er kendt for at kaste sig op i luften med store bevægelser, og han viser sin alsidighed som surfer under enorme bølger og beviser nok en gang, at han ikke er en helt almindelig surfer.

Damien Hobgood

Damien Hobgood

 

Som professionel surfer fra Satellite Beach i Florida er Damien Hobgood kendt for at have opnået den højeste endelige finalescore for to bølger i professionel surfing med 19,9 ud af 20 ved Quiksilver Pro Fiji i 2004. Hobgood er del af Surfrider Pro Team og vandt titlen som årets nybegynder ved ASP Championships 2000.

Afterglow

Lightwaves er ikke vores eneste succesrige kampagne. Se også Afterglow – det er en emotionel oplevelse, som afspejler kraften bag Ambilight ved at transformere alt, den rører ved.

 

Hvad sker der, når Philips Ambilight inspirerer nogle af de mest dristige ekstremskiløbere til at kanalisere lysets kraft ned på pisterne? Tag med ud på vores rejse, og få en oplevelse, der omdanner det ordinære til noget ekstraordinært.

Afterglow: En rejse med lyset.

 

Philips Ambilight TV handler om at skabe ekstraordinære øjeblikke. Afterglow er et af disse øjeblikke. Filmen tager dig med på en rejse med nogle af verdens mest dristige skiløbere for at udforske lys og farve, som du aldrig har set det før. Det er en følelsesladet oplevelse, optaget i Ultra HD, der gengiver kraften ved Ambilight, når det transformerer alt, hvad det rører ved, og ophøjer det almindelige til det ekstraordinære. Philips Ambilight TV kanaliserer lysets og farvens kraft og giver dig en bedre fornemmelse af de ting, du elsker at se.

Vi gav prisvindende Sweetgrass Productions en udfordring: slip farverne og energien i Philips' unikke Ambilight-oplevelse løs i den vilde natur.

Sammen med et hold frygtløse skiløbere begav de sig dybt ind i British Columbias og Alaskas øde bjerge for at realisere deres drøm gennem næsten seks år: at filme offpist-skiløb – om natten og i Ultra HD – og løfte det op på et endnu højere niveau ved at bruge farver og lys som inspiration.

Det, de opnåede der, vil slå benene væk under dig.

Afterglow: hele filmen

Afterglow: hele filmen

Afterglow: bag kulisserne

Afterglow: bag kulisserne

Oplev Ambilight TV's verden

 

Philips Ambilight-teknologi projicerer lys og farve langt ud over dit fjernsyns grænser i realtid, så du får en virkelig overvældende TV-oplevelse – med mere spænding og underholdning.

 

Ambilight TV