Indbygningsspot

  Indbygningsspot

  Sæt lys på din have om aftenen

  Denne myGarden Fresco-indbygningsspot fra Philips udsender et smukt lys, der fremhæver havens bedste sider eller lyser mørke områder op. Det justerbare hoved retter lysstrålen derhen, hvor du ønsker det. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myGarden Indbygningsspot

Fresco, inox 017964716 Find lignende produkter

Sæt lys på din have om aftenen

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Der følger altid en Philip-pære med

  Der følger altid en Philip-pære med

  Philips-pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Vandtæt iht. IP23

  Vandtæt iht. IP23

  Denne udendørslampe fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer. Den er blevet testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal: Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørslampe er designet med IP23: Den er beskyttet mod vandsprøjt og er ideel til belysning på veranda eller terrasse.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i