X-tremeUltinon LED

Kabine- og signallyskilde

  X-tremeUltinon LED

  Kabine- og signallyskilde

  Klarere og mere elegant

  Mist aldrig nøglerne igen med de klare, elegante og holdbare Philips LED 38mm Festoon-lamper til kabinebelysning og nummerplader. Den stærke lampe med 6000 K dagslyseffekt oplyser bilens kabine og er skånsomt mod øjnene. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

X-tremeUltinon LED Kabine- og signallyskilde

LED-FEST [38 mm], Antal lyskilder: 1, 12 V, 6000 K dagslyseffekt, Avanceret system til bilbranchen 128596000KX1 Find lignende produkter

Nyt Philips emballage design

philips-change-package

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Klarere og mere elegant

Design kabinen med klarere LED-lamper

 • Klart kabinelys, så du kan se alt inde i bilen

  Uanset om det er din telefon, dine nøgler eller dit barns manglende venstre sko, så har vi alle på et eller andet tidspunkt skulle lede efter en forsvundet genstand i en dårligt oplyst bil. Med Philips LED-kabinebelysning får du en varm, klar og ensartet spredt lyseffekt. Så næste gang du forsøger at finde noget i bagagerummet, i handskerummet eller på gulvet i bilen, kan du se nøjagtigt, hvad du laver, og uden besvær finde det, du leder efter.

 • Opgrader dine lygter, opgrader din stil

  Kabinebelysning handler ikke kun om funktion og komfort - det er også om udseende. Opgrader kabinebelysningen med et klarere varmt lys eller dagslyseffekt. Så når du åbner til bagagerummet eller tænder for instrumentbrættet lamper, kan du gøre det lidt mere elegant. Din bil er et udtryk for, hvem du er, så sørg for at gøre et stilfuldt indtryk med Philips LED-kabinelyskilder.

 • Klare lyskilder til bilens kabine

  Uanset om det er til ovenlys eller læselamper, til handskerummet eller bagagerummet, kan behovet for lys og din smag variere. Til bilens kabine kan du vælge blandt en lang række Philips X-tremeUltinon LED-pærer, der giver enestående synlighed og stil. Vælg mellem en behagelig varm hvid (4000 kelvin) og dagslyseffekt (6000 kelvin). Denne klare og elegante lyskilde ændrer din køreoplevelse. Uanset om du leder efter en tabt telefon, dine passagerer vil læse, eller du prøver at finde den bedste rute til din destination, kan du nu gøre det i et klart kabinelys.

 • Holdbar og langvarig LED-belysning

  Du vil have klare og elegante billygter. Men du gider ikke hele tiden at udskifte defekte pærer. Det er en stor svaghed ved almindelige forlygter. Jo kraftigere lys, jo kortere er levetiden. Ved samme lysintensitet holder LED'er meget længere. Philips X-tremeUltinon LED-produkter er ekstremt holdbare. På grund af den nyeste teknologiske innovation forhindrer de varme- og vibrationsskader og holder op til 12 år. De fleste biler udskiftes eller opgraderes inden for den periode, så dine smarte, nye lyskilder bør holde hele bilens levetid.

 • Philips-billygter i højeste kvalitetsniveau

  De teknologisk avancerede Philips-lyskilder er kendt i bilindustrien og har været det i mere end 100 år. Philips Automotive Grade Quality-produkter er designet og udviklet efter strenge kvalitetsstyringsprocesser (herunder gældende ISO-standarder), hvilket fører til ensartet høje produktionsstandarder. Større bilfabrikanter vælger PHILIPS-pærer, for når du køber Philips, køber du kvalitet. Du får et kraftigt, klart lys og præcis lysstrålefordeling. Du får eksklusiv stil. Og du får et avanceret LED-lygtesystem, der giver en sikrere, mere jævn og sjovere kørsel.

 • Nem montering og kompatibel med mange bilmodeller

  Designet til nemt at kunne installeres i kompatible køretøjer kan bilister med vedligeholdelseserfaring uden besvær opgradere kompatible lygter.

Se alle specifikationer
 • Vigtigt: Denne LED-lyskilde til eftermontering er specielt designet og er kun beregnet til kørsel andre steder end på almindelige veje, såsom rally- og racerbanekørsel, og er derfor underlagt teknisk kontrol af installationen.
 • Det er ikke lovligt at montere LED-lyskilden til eftermontering i køretøjer til kørsel på almindelige veje. Lumileds fralægger sig ethvert ansvar og/eller erstatningsansvar. Det er dit eget ansvar, at brugen af LED-lyskilder til eftermontering opfylder gældende lovkrav.
 • Designet til rally- og racerbaner. Ikke beregnet til brug på offentlige veje. LED forlygtepærer og udvendige signalpærer må ikke sælges i Tyskland, Spanien, Slovakiet, Cypern, UK, Holland, Tjekkoslovakiet, Grækenland, Ungarn, Letland, Luxembourg, Malta og Slovenien.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i