Stander-/søjlelampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168219316/168219316_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Stander-/søjlelampe

  Light up your outdoor life

  Fremhæv mørke steder med denne minimalistiske, men elegante Philips Ledino-spotlampe i antracit i førsteklasses aluminium, som er perfekt til belysning af en sti eller indkørsel. Du kan dæmpe LED-lyset og skabe en betagende lyseffekt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Ledino Stander-/søjlelampe

Tranquility, antracit, LED 168219316 Find lignende produkter

Light up your outdoor life

moderne udendørsbelysning

 • Højstyrke-LED

  Højstyrke-LED

  Philips Outdoor anvender den mest avancerede LED-teknologi og har stærk lyseffekt, høj lyskvalitet samt lang levetid.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten i LED-lyskilderne fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lampen perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen. Philips har testet en række væglysdæmpere, der har vist sig at være kompatible med vores LED-lys. Der findes en liste over kompatible dæmpere i download- og supportafsnittet.

 • Elegant og modstandsdygtige materialer

  Elegant og modstandsdygtige materialer

  Philips Outdoor-belysningen anvender modstandsdygtige materialer i høj kvalitet - aluminium, rustfrit stål - så den holder sig smuk år efter år.

 • IP 67, udendørs indbygningsspot

  IP 67, udendørs indbygningsspot

  De perfekte spots til oplysning af stier, indkørsler og verandaer. Takket være en høj IP-klassificering kan de holde til, at biler kører på dem. Disse spots har den perfekte kombination - de er både elegante og praktiske.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den LED-belysningsteknologi, der anvendes i belysningsløsninger fra Philips, er yderst energieffektiv (et modul på 7,5 W producerer 350 lumen). Som resultat sparer hver enkelt lampe energi, hvilket hjælper forbrugerne med at skære ned på elregningen og bidrager til et bedre miljø. Hold øje med LED-produkter fra Philips, hvis du er på udkig efter energibesparende og moderne belysningsløsninger til boligen.

 • Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vil sige LED-modulet og driveren i denne lyskilde.

 • Moderne udendørs belysning

  Imponerende, dristigt og minimalistisk udendørsbelysning fra Philips. Philips Outdoors elegante og moderne stil er den perfekte metode til at forskønne haver, stier og udendørs områder med lys.

 • Hele rækken af anvendelsesmuligheder

  Philips Outdoor-belysning giver mulighed for mange anvendelser i forbindelse med alle former for belysningsbehov: mur, stander, spot uplights, indbygningsspots.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i