Væglampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168609316/168609316_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Væglampe

  Sæt lys på dit udendørsliv

  En enestående belysningsløsning, der er lige så brugervenlig, som den er stemningsfuld. Denne minimalistiske Ledino-væglampe i antracit kaster et klart, varmt hvidt LED-lys nedad samt et fint lysskær opad. Dæmp lyset for at få den perfekte stemning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myGarden Væglampe

Treeline, antracit, LED 168609316 Find lignende produkter

Sæt lys på dit udendørsliv

moderne udendørsbelysning

 • Højstyrke-LED

  Højstyrke-LED

  Philips Outdoor anvender den mest avancerede LED-teknologi og har stærk lyseffekt, høj lyskvalitet samt lang levetid.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Fungerer fantastisk ved lave temperaturer

  Fungerer fantastisk ved lave temperaturer

  Højeffektive LED-lyskilder fra Philips fungerer ved lave temperaturer, så du undgår flimmer og altid kan regne med den bedste lyskvalitet.

 • Elegant og modstandsdygtige materialer

  Elegant og modstandsdygtige materialer

  Philips Outdoor-belysningen anvender modstandsdygtige materialer i høj kvalitet - aluminium, rustfrit stål - så den holder sig smuk år efter år.

 • IP 44, designet til udendørs brug

  IP 44, designet til udendørs brug

  IP44-beskyttelse betyder, at dette lys er fremstillet til udendørs brug, så du kan være helt sikker på, at Philips Outdoor-belysningen vil lyse op i haven i alt slags vejr. Lamperne bruger desuden førende Philips LED-strømindikatorteknologi, som er enkel at vedligeholde, og som har en ekstremt lang holdbarhed.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den LED-belysningsteknologi, der anvendes i belysningsløsninger fra Philips, er yderst energieffektiv (et modul på 7,5 W producerer 350 lumen). Som resultat sparer hver enkelt lampe energi, hvilket hjælper forbrugerne med at skære ned på elregningen og bidrager til et bedre miljø. Hold øje med LED-produkter fra Philips, hvis du er på udkig efter energibesparende og moderne belysningsløsninger til boligen.

 • Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vil sige LED-modulet og driveren i denne lyskilde.

 • Dekorative og afgrænsede lysstråler

  Ud over at oplyse dine udendørs områder projicerer denne lampe dekorative lyseffekter op på husets mure og gør det udvendige af din bolig endnu flottere at se på.

 • Moderne udendørs belysning

  Imponerende, dristigt og minimalistisk udendørsbelysning fra Philips. Philips Outdoors elegante og moderne stil er den perfekte metode til at forskønne haver, stier og udendørs områder med lys.

 • Arkitektoniske og dekorative lyseffekter

  Ledino Outdoor giver mulighed for elegante og dekorative lyseffekter med adskillige valgmuligheder som f.eks. retningsbestemte lysstråler i en eller flere retninger. Nogle lamper har et roterende hoved, så lyset kan dirigeres derhen, hvor der er mest brug for det.

 • Hele rækken af anvendelsesmuligheder

  Philips Outdoor-belysning giver mulighed for mange anvendelser i forbindelse med alle former for belysningsbehov: mur, stander, spot uplights, indbygningsspots.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i