Væglampe

  Væglampe

  Saving in style

  Denne elegante antracitgrå udendørslampe i støbt aluminium til vægge og lofter udsender et smukt, indirekte dekorativt og blødt lys. En smart måde at spare energi på med stil. Skab dit eget udendørsmiljø med belysning, der ser godt ud overalt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Ecomoods Væglampe

Flowerbed, antracit 169139316 Find lignende produkter

Saving in style

Kom i kontakt med naturen, og nyd udendørslivet

 • Pære med ultralang levetid

  Pære med ultralang levetid

  Philips-pære medfølger med ultralang levetid, op til 20.000 timer.

 • Imødekommende, varmt, hvidt lysskær

  Imødekommende, varmt, hvidt lysskær

  Philips Outdoor er en serie af udendørslamper, der giver et smukt, varmt og imødekommende lys. Lysets farvetemperatur er på 2700 Kelvin. Lyskilderne giver også masser af klart lys, så du kan bruge dine udendørsomgivelser, som du har lyst til i de sene timer og slappe af, velvidende at der er sikkert hele natten.

 • Kan installeres på væg eller i loft

  Kan installeres på væg eller i loft

  Installer denne lampe som væg- eller loftslampe, præcis som du ønsker.

 • Nem installation

  Nem installation

  Det kan sommetider være vanskeligt at installere en lampe. Med denne Philips Outdoor-lampe kan du være sikker på, at der er gjort meget for at gøre det lettere for dig. Denne vare leveres med en Torxnøgle, der skal bruges til installationen.

 • Energibesparelse på op til 80 %

  Energibesparelse på op til 80 %

  Philips Outdoor er en serie prisbillige udendørs belysningsprodukter til haven, der kombinerer et moderne design med den nyeste energibesparende teknologi. De sparer op til 80 % energi i forhold til traditionelle lyskilder. Resultatet er godt for kloden, og det sørger for, at dine penge bliver i dine lommer, hvor de hører til – år efter år.

 • Blik for detaljer, fremstillet af førsteklasses elegante materialer

  Blik for detaljer, fremstillet af førsteklasses elegante materialer

  Hver del er konstrueret af komponenter i høj kvalitet og slidstærke materialer som f.eks. trykstøbt aluminium og rustfrit stål.

 • IP 44, designet til udendørs brug

  IP 44, designet til udendørs brug

  IP44-beskyttelse betyder, at lampen er designet til udendørs brug, så du kan være sikker på, at Outdoor-lamperne oplyser din have i al slags vejr.

 • Direkte belysning med indirekte dekorativt lysskær lys

  Dette udendørs lys giver masser af lys i høj kvalitet til generel oplysning samt indirekte dekorativt lys.

 • Stilfuldt moderne design til din have

  Philips' moderne design er stilfuldt, men diskret, og smukt både om dagen og om natten uden at dominere din have eller terrasse. Der er et komplet udvalg af lamper at vælge imellem, så der er helt sikkert en, der passer til dine udendørsomgivelser og din smag.

 • En lang række anvendelsesmuligheder

  Philips Outdoor væg-, søjle-, stander- og loftslamper er ideelle til udendørsbelysning i haver og på terrasser, stier og balkoner. De skaber en hyggelig, afslappet atmosfære, når solen går ned, og giver samtidig sikkerheden ved at vide, at man kan se noget efter mørkets frembrud.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i