Indbygningsspot

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/169444716/169444716_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Indbygningsspot

  Saving in style

  Denne Philips-indbygningsspotlampe af aluminium til udendørs brug har det hele. Den har et funktionelt design med energibesparende lys, kvalitet og bæredygtighed. Spotlampen er perfekt til belysning af indkørsler. Den er bundsolid - du kan tilmed køre over den. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myGarden Indbygningsspot

Lawn, inox 169444716 Find lignende produkter

Saving in style

 • Energibesparelse på op til 80 %

  Energibesparelse på op til 80 %

  Philips Outdoor er en serie prisbillige udendørs belysningsprodukter til haven, der kombinerer et moderne design med den nyeste energibesparende teknologi. De sparer op til 80 % energi i forhold til traditionelle lyskilder. Resultatet er godt for kloden, og det sørger for, at dine penge bliver i dine lommer, hvor de hører til – år efter år.

 • Blik for detaljer, fremstillet af førsteklasses elegante materialer

  Blik for detaljer, fremstillet af førsteklasses elegante materialer

  Hver del er konstrueret af komponenter i høj kvalitet og slidstærke materialer som f.eks. trykstøbt aluminium og rustfrit stål.

 • Fremstillet af robuste og pålidelige materialer i høj kvalitet

  Fremstillet af robuste og pålidelige materialer i høj kvalitet

  Bygget til at holde. Alle dele af Philips Outdoor-belysningsserien består af materialer og komponenter i høj kvalitet, der kan modstå udendørs forhold.

 • IP 67, udendørs indbygningsspot

  IP 67, udendørs indbygningsspot

  De perfekte spots til oplysning af stier, indkørsler og verandaer. Takket være en høj IP-klassificering kan de holde til, at biler kører på dem. Disse spots har den perfekte kombination - de er både elegante og praktiske.

 • Pære med ultralang levetid

  Pære med ultralang levetid

  Philips-pære medfølger med ultralang levetid, op til 20.000 timer.

 • Imødekommende, varmt, hvidt lysskær

  Imødekommende, varmt, hvidt lysskær

  Philips Outdoor er en serie af udendørslamper, der giver et smukt, varmt og imødekommende lys. Lysets farvetemperatur er på 2700 Kelvin. Lyskilderne giver også masser af klart lys, så du kan bruge dine udendørsomgivelser, som du har lyst til i de sene timer og slappe af, velvidende at der er sikkert hele natten.

 • En lang række anvendelsesmuligheder

  Philips Outdoor væg-, søjle-, stander- og loftslamper er ideelle til udendørsbelysning i haver og på terrasser, stier og balkoner. De skaber en hyggelig, afslappet atmosfære, når solen går ned, og giver samtidig sikkerheden ved at vide, at man kan se noget efter mørkets frembrud.

 • Stilfuldt moderne design til din have

  Philips' moderne design er stilfuldt, men diskret, og smukt både om dagen og om natten uden at dominere din have eller terrasse. Der er et komplet udvalg af lamper at vælge imellem, så der er helt sikkert en, der passer til dine udendørsomgivelser og din smag.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i