LCD widescreen-skærm

  LCD widescreen-skærm

  Elegant bred skærm til PC-baseret hjemmeunderholdning

  Flot bred skærm: Elegant design og masser af smarte funktioner, der løfter LCD-TV op på nye højder af perfekte billeder til enhver type indhold, gør 190CW9 til det bedste valg til PC-baseret underholdning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Elegant bred skærm til PC-baseret hjemmeunderholdning

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, som vises på skærmen, og giver dig optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade lader dig vælge mellem forskellige tilstande såsom Kontor, Billede, Underholdning, Økonomi m.v. til det pågældende formål. SmartImage optimerer dynamisk kontrasten, farvemætningen og skarpheden af billeder og videoer på baggrund af det valgte og leverer optimal skæmydelse. Økonomitilstanden omfatter markant strømbesparelse. Det hele i realtid og med et enkelt tryk på en knap!

 • Hurtig reaktionstid på op til 2 ms

  Hurtig reaktionstid på op til 2 ms

  GtG-reaktionstiden er den tid, det i gennemsnit tager for en pixel af gå fra en vilkårlig position til en anden, dvs. den gennemsnitlige overgangstid mellem adskillige rækker af tilfældige farveniveauer: Jo lavere reaktionstiden er, desto hurtigere er overgangstiden, hvilket betyder færre synlige billedforstyrrelser ved visning af billeder i hurtig bevægelse. GtG-reaktionstiden er en vigtig måde at måle kvaliteten af visningen af multimedieindhold som f.eks. film, video og spil på.

 • SmartContrast på 12.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  SmartContrast på 12.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision er en brancheførende, navnebeskyttet Philips test- og algoritme-teknologi til skærmjustering og finindstilling, en omfattende proces, som sikrer den ultimative skærmydelse, som overholder en standard, der er fire gange strengere end Microsofts Vista-krav, for hver eneste skærm, der forlader fabrikken – ikke bare nogle få stikprøver. Kun Philips gør sig så meget umage for at levere dette høje niveau af farvenøjagtighed og visningskvalitet i hver eneste nye skærm.

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Ét tryks-format, der skifter mellem bredt og 4:3-forhold

  Ét tryks-format, der skifter mellem bredt og 4:3-forhold

  Philips Auto Picture-format er en knap, der skifter fra 4:3-forholdet til bredformat og tilbage igen for at tilpasse skærmens billedformat til dit indhold. Brug det til at se brede dokumenter uden at scrolle, se bredformatsfiler i widescreen-tilstand, eller se indhold i originalt 4:3-format uden forvrængning.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port giver brugeren mulighed for at tilslutte plug and play-multimedieenheder som f.eks. USB-hukommelsesenheder, kamera, bærbar harddisk, webkamera, PDA, printer og mange andre enheder, som har en USB-forbindelse. Den praktisk placerede USB 2.0-port på skærmen gør det muligt for USB 2.0-signaler at passere til computeren. Bemærk, at mange enheder som f.eks. kameraer og harddiske muligvis skal forsynes med yderligere strøm, da de har et større behov for strøm, end skærmens USB-port kan levere.

 • DVI-D-indgang og HDCP-understøttelse

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) er et kopibeskyttet system, som er integreret i DVI-stikket. Det bidrager til at forhindre ulovlig duplikering af kopibeskyttet indhold. HDCP gør det muligt for dig at afspille beskyttet indhold såsom film og koncerter. Den kontrollerer signalet for at forhindre piratkopiering, og vil kun afspille lovlige eksemplarer af indholdet.

 • Problemfri justering af display-ydelse med SmartControl II

  SmartControl II er skærmbaseret software med en brugervenlig grafisk grænseflade på skærmen, som leder dig igennem finjustering af opløsning, farvekalibrering og andre displayindstillinger som f.eks. lysstyrke, kontrast, ur og fase, position, RGB, white point og – på modeller med indbyggede højttalere – lydstyrkeregulering.

 • Blankt finish, som pynter i dit hjems indretning

  Et attraktivt, elegant, blankt finish, der passer til og supplerer din indretning.

 • Kompatibelt med TCO'06-standard for sikkerhed og visuel ergonomi

  TCO'06-kompatible skærme opfylder ergonomiske, miljømæssige og sundhedsstandarder for multimedieskærme, der er defineret af TCO (den svenske 'Tjänstemännens Centralorganisation'). TCO'06 er det mest strikse regelsæt, der dækker krav til visuel ergonomi for multimedieskærme, inklusive sundhedsovervejelser såvel som andre funktioner, der karakteriserer skærme af god kvalitet. Specifikationerne for en TCO'06-kompatibel skærm skal opfylde eller overstige TCO'06-standarderne for visuel ergonomi, stråling og strømforbrug.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i