LCD widescreen-skærm

  LCD widescreen-skærm

  Digital HD-TV-skærm i elegant indpakning

  Kombiner arbejde og underholdning med denne multifunktionelle widescreen-skærm! Med et stort, bredt visningsområde, TV, video og HDMI-indgang samt indbyggede højttalere forbedrer Philips 190TW9 din produktivitet og giver dig ultimativ nydelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD widescreen-skærm

Bredde 19, 1", WXGA+ 190TW9FB/00 Find lignende produkter

Digital HD-TV-skærm i elegant indpakning

 • HD Ready til visning af HD-signaler i højeste kvalitet

  HD Ready til visning af HD-signaler i højeste kvalitet

  Nyd den exceptionelle billedkvalitet af ægte high definition-billeder, og vær fuldt forberedt til HD-kilder som HDTV-settopboks eller Blu-ray. HD Ready er et beskyttet mærke, der giver bedre billedkvalitet end progressiv scanning. Det overholder strenge standarder, der er etableret af EICTA, for at kunne tilbyde en HD-skærm, der viser fordelene i opløsning og billedkvalitet ved et high definition TV-signal. Det har en universel tilslutning til såvel analog YPbPr som ukomprimerede, digitale DVI- eller HDMI-signaler, og det understøtter HDCP. Det kan vise 720p og 1080i signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Incredible Surround™ – forbedret lydoplevelse

  Incredible Surround™ – forbedret lydoplevelse

  Incredible Surround™ er en lydteknologi fra Philips, der forstørrer lydfeltet markant for at give større dybde til lyden. Med avanceret elektronisk faseskift blander Incredible Surround™ lyde fra venstre og højre kanal på en sådan måde, at det øger den virtuelle afstand mellem de to højttalere. Denne større spredning forbedrer i høj grad stereoeffekten og skaber en mere naturlig lyddimension. Med Incredible Surround™ kan du opleve total surround med større dybde og bredde i lyden – uden at bruge flere højttalere.

 • Crystal Clear III giver naturlige billeder i høj kvalitet.

  Crystal Clear III rummer en lang række forbedringer, der giver et bedre billede. Disse omfatter et 2D kombinationsfilter, dynamisk kontrast, Blue Stretch og Green Enhancement, så du altid får de mest naturligt udseende farver.

 • HD LCD-skærm med 1440 x 900p-opløsning

  Denne WXGA+ skærm med den mest moderne LCD-teknologi giver dig en WideScreen HD-opløsning på 1440 x 900 pixel. Du får strålende, flimmerfri Progressive Scan-billeder med optimal lysstyrke og fantastiske farver. Dette levende og skarpe billede er en fantastisk oplevelse.

 • 5 ms hurtig svartid

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekster og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • 2 HDMI-indgange til fuld digital HD-tilslutning i ét kabel

  HDMI opretter en ukomprimeret digital RGB-forbindelse fra kilden til skærmen for at opnå ultimativ billedkvalitet. HDMI kommunikerer intelligent den højeste udgangsopløsning med kildeenheden. HDMI-indgangen er fuldt bagudkompatibel med DVI-kilder og indeholder digital lyd. HDMI anvender HDCP-kopibeskyttelse. Med en HDMI-indgang bagpå og en HDMI-indgang på siden af TV'et kan du tilslutte flere HD-kilder, f.eks. en HD-settopboks, en Blu-ray-afspiller og spilkonsol eller digitalt videokamera. Dit TV er fuldt forberedt til HD-fremtiden.

 • EasyLink: nem kontrol over TV'et og den tilsluttede enhed via HDMI CEC

  EasyLink bruger HDMI CEC-branchens standardprotokol til at dele funktioner mellem tilsluttede enheder og TV'et. Med EasyLink er det kun nødvendigt med én fjernbetjening til at betjene hovedfunktionerne på dit TV og de tilsluttede enheder. EasyLink bruger HDMI-standardkablet til at overføre systemkommandoer. Det fungerer mellem alle elektroniske enheder, der er udstyret med HDMI CEC.

 • Smart mode vælger den perfekte tilstand til det, du ser.

  Optimalt billede og lyd afhænger af forskellige aspekter som f.eks. videokilde, indholdstype, omgivelserne, skærmtypen osv. Smart Mode har foruddefinerede billed- og lydindstillinger, som passer til den måde, du bruger TV'et på. Indstillingen "Personlig" gør det muligt at definere billedindstillingerne efter ønske, gemme dem og ændre dem på et senere tidspunkt. Dette sikrer, at dit TV altid er indstillet optimalt.

 • Integreret digital tuner til DVB-T-modtagelse

  Med den integrerede digitale DVB-T-tuner kan du modtage digitalt kabel-TV og terrestrisk TV uden en ekstra set-top-boks. Glæd dig over kvalitets-TV uden kabelrod.

 • Indbygget TV-tuner til visning af TV-programmer på PC-skærmen

  En TV-tuner, der er indbygget i en skærm, så du kan få vist TV-programmer samt computer-data.

 • Brugervenlig fjernbetjening

  Brugervenlig fjernbetjening

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i