LCD-skærm

  LCD-skærm

  den smarte måde at øge produktiviteten på

  Produktivitet kan betale sig! Professionelle stoler på den store 200P6IS-skærm til storslået visning af populære videoformater. Den produktivitetsfremmende ergonomi og blyfrit design samt administration af andet udstyr giver en fantastisk økonomi i skærmens levetid. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

den smarte måde at øge produktiviteten på

 • UXGA-opløsning på 1600 x 1200 pixel giver et skarpere billede.

  Opløsningen for grafikskærme angives som et antal punkter (pixel) på hele skærmen. En skærm med 1600 gange 1200 pixel vise 1600 tydelige punkter på hver af 1200 linjer eller ca. 2 millioner pixel. Dette sikrer en bedre visning og en nøjagtig farvegengivelse.

 • Tre muligheder for signalindgang giver maksimal fleksibilitet for skærmen

  Den tredobbelte indgang er en måde at vise digitale og analoge signaler på. En skærm med tredobbelt indgang har ét D-Sub- (VGA) og ét DVI-I-stik. "DVI-I"-stikket understøtter enten en digital eller en analog signalindgang via en adapter (ekstraudstyr), hvilket giver maksimal skærmfleksibilitet og en garanti mod at din skærm bliver forældet.

 • 16 ms svartid for til/fra: Overlegen visning af tekst og grafik

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekst og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • Se flere billeder og mere indhold uden at rulle

  Visningsområdet er skærmens synlige område, der kan bruges til at vise data.

 • Skærmen drejer 90 °og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Indbyggede højttalere giver dig lyd uden rod på skrivebordet

  Højttalere, der er indbygget i en skærm.

 • Stand-alone-lydfunktion sikrer effektiv netkonference

  Indbygget avanceret firmware, der udsender lyd, selv når der ikke er noget videosignal.

 • Visning fra flere videokilder: S-Video og CVBS

  Stik til signaler fra to videokilder: S-video og CVBS

 • Viser PC-data, mens du ser video eller TV i et vindue

  PIP giver mulighed for at have et lille TV- eller videovindue på en del af skærmen.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • Blyfrit design, der værner om vores miljø

  Blyfri skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i European Community Restriction of Hazardous Substances (RoHS), der definerer grænserne for bly og andre giftige emner, der kan skade helbred og miljø.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i