LCD-skærm

  LCD-skærm

  Den bedste måde at øge produktiviteten på

  Produktivitet kan betale sig! Professionelle foretrækker den store 200P7-skærm med SmartImage-teknologi, som giver høj ydeevne, inputfleksibilitet, ergonomisk og blyfrit design, mens fjernadministration af udstyr giver den bedste rentabilitet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Den bedste måde at øge produktiviteten på

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • UXGA-opløsning på 1600 x 1200 pixel giver et skarpere billede.

  Opløsningen for grafikskærme angives som et antal punkter (pixel) på hele skærmen. En skærm med 1600 gange 1200 pixel vise 1600 tydelige punkter på hver af 1200 linjer eller ca. 2 millioner pixel. Dette sikrer en bedre visning og en nøjagtig farvegengivelse.

 • Bredeste betragtningsvinkel på op til 178 °

  Den bredeste betragtningsvinkel på op til 178 ° giver tydelig visning fra alle vinkler.

 • Tre muligheder for signalindgang giver maksimal fleksibilitet for skærmen

  Den tredobbelte indgang er en måde at vise digitale og analoge signaler på. En skærm med tredobbelt indgang har ét D-Sub- (VGA) og ét DVI-I-stik. "DVI-I"-stikket understøtter enten en digital eller en analog signalindgang via en adapter (ekstraudstyr), hvilket giver maksimal skærmfleksibilitet og en garanti mod at din skærm bliver forældet.

 • 16 ms svartid for til/fra: Overlegen visning af tekst og grafik

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekst og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • Skærmen drejer 90° og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finindstilling af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Indbygget højhastigheds-USB 2.0-løsning for nem tilslutning

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokol til tilslutning af tilbehør til PC'er. Da USB giver høj hastighed til en overkommelig pris, er det blevet den mest populære måde at slutte tilbehør til PC'er på. Ved at placere en USB 2.0-løsning på en skærm tilbyder Philips en praktisk placeret og brugervenlig højhastigheds-USB-forbindelse til læsning, skrivning, indlæsning og overførsel af programmer, data, digitale medier eller musikfiler til, fra og mellem din PC og en eller flere USB-enheder.

 • Nem Plug-and-Play DVI tilslutning giver den fulde digitale oplevelse

  Produktet leveres med et DVI-kabel, som sikrer digital visning i høj kvalitet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i