LCD widescreen-skærm

  LCD widescreen-skærm

  Udviklet af professionelle til professionelle brugere

  Den store widescreen 200WP7 er udviklet med henblik på at øge erhversfolks produktivitet. Det er et uovertruffent panel med de bredest mulige synsvinkler og hurtig svartid, hvilket sikrer en suveræn produktivitet. Desuden har den SmartManage til LAN-baseret udstyrsadministration. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD widescreen-skærm

51 cm (20"), WSXGA 200WP7ES/00 Find lignende produkter

Udviklet af professionelle til professionelle brugere

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • WSXGA+ Wide-format med 1680 x 1050 pixel opløsning giver et skarpere billede

  WideScreen-format fra Super Extended Graphics Array. En skærmspecifikation, som kan vise en opløsning på 1.680 x 1.050 eller ca. 1,7 millioner pixel.

 • Bredeste betragtningsvinkel på op til 178 °

  Den bredeste betragtningsvinkel på op til 178 ° giver tydelig visning fra alle vinkler.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • Se flere billeder og mere indhold uden at rulle

  Visningsområdet er skærmens synlige område, der kan bruges til at vise data.

 • Skærmen drejer 90° og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Vip og drej, så du får den rigtige betragtningsvinkel

  Skærmtiltning og -drejning er en mekanisme, der er indbygget i skærmens fod, som giver dig mulighed for at dreje og vippe skærmen bagud eller fremad.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finindstilling af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Nem tilslutning med højhastigheds USB 2.0 hub

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokol til tilslutning af tilbehør til PC'er. Da USB giver høj hastighed til en overkommelig pris, er det blevet den mest populære måde at slutte tilbehør til PC'er på. Ved at placere en USB 2.0-hub på skærmen tilbyder Philips en praktisk placeret og brugervenlig højhastigheds-USB-forbindelse til læsning, skrivning, indlæsning og overførsel af programmer, data, digitale medier eller musikfiler til, fra og mellem din PC og en eller flere USB-enheder.

 • Nem Plug-and-Play DVI tilslutning giver den fulde digitale oplevelse

  Produktet leveres med et DVI-kabel, som sikrer digital visning i høj kvalitet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i