LCD widescreen-skærm

  LCD widescreen-skærm

  Større og bredere skærm: Få større produktivitet i virksomheden

  220BW8 har stor komfort takket være widescreen, bedre ydeevne, brugervenlige funktioner, og den er virkelig rentabel, så den er et oplagt valg for erhvervsvirksomheder. - Den er også forberedt til øjeblikkelig eller fremtidig opgradering til Windows Vista. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Større og bredere skærm: Få større produktivitet i virksomheden

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Vippe-, dreje- og højdejustering for at opnå ideel position til visning

  Compact Ergo Base er en brugervenlig skærmfod fra Philips, som kan vippes, drejes og højdetilpasses, så enhver bruger kan indstille skærmen efter deres personlige behov.

 • Stor, widescreen perfekt til visning af to A4-sider side om side

  En stor widescreen-skærm forbedrer produktiviteten ved at vise to A4-sider side om side.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • Overholder RoHS-standarder til gavn for miljøet

  Philips' skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i RoHS (Restriction of Hazardous Substances), der definerer grænserne for bly og andre giftige stoffer, der kan skade miljøet.

 • Strømforbrug under gennemsnittet for typen

  Reduktion af den elektriske strøm, der kræves til drift af enheden.

 • WSXGA+ Wide-format med 1680 x 1050 pixel opløsning giver et skarpere billede

  WideScreen-format fra Super Extended Graphics Array. En skærmspecifikation, som kan vise en opløsning på 1.680 x 1.050 eller ca. 1,7 millioner pixel.

 • 5 ms hurtig svartid

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekster og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • DVI-D-indgang og HDCP-understøttelse

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) er et kopibeskyttet system, som er integreret i DVI-stikket. Det bidrager til at forhindre ulovlig duplikering af kopibeskyttet indhold. HDCP gør det muligt for dig at afspille beskyttet indhold såsom film og koncerter. Den kontrollerer signalet for at forhindre piratkopiering, og vil kun afspille lovlige eksemplarer af indholdet.

 • Indbyggede højttalere giver dig lyd uden rod på skrivebordet

  Højttalere, der er indbygget i en skærm.

 • Du kan justere display-indstillingerne med genvejstaster og skærmknapper

  De brugervenlige genvejstaster og skærmknapper er et dobbelt system til praktisk finjustering af display-indstillingerne til forskellige behov. Tryk på genvejstasten på skærmens ramme og få automatisk billede, hurtig indstilling af kontrast og lysstyrke eller brug OSD-funktionen (on-screen display) til at finjustere dine display-indstillinger.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i