LCD widescreen-skærm

  LCD widescreen-skærm

  Den første SmartAccessory-skærm

  Takket være den første SmartAccessory, der personliggør din arbejdsplads og hjælper med at holde den fin, samt SmartImage til den bedste LCD-ydelse nogensinde og en ekstra stor widescreen, giver 220CW8 kvalitetsvisning og den bedste komfort. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Den første SmartAccessory-skærm

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen. Med udgangspunkt i det scenarie, som du vælger, forbedrer SmartImage på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed på billeder og videoer, så du får en ultimativ synsoplevelse - det hele i realtid og med tryk på blot én knap.

 • SmartContrast: Giver fantastiske og fyldige sorte detajler

  SmartContrast: Giver fantastiske og fyldige sorte detajler

  SmartContrast Philips-teknologi, der analyserer det indhold, du får vist, og automatisk justerer farver og styrer baggrundsbelysningens lysstyrke for dynamisk at forbedre kontrasten. På den måde får du den bedste kvalitet digitale billeder og video, samt når du spiller spil med mange mørke nuancer. Hvis du vælger sparetilstand, justeres kontrasten, og baggrundsbelysningen finjusteres, så du får en helt perfekt visning af hverdagens programmer på kontoret og mindre strømforbrug.

 • Optimer reaktionstiden for forskellige betragtningskrav.

  Optimer reaktionstiden for forskellige betragtningskrav.

  SmartResponse er en eksklusiv Philips-teknologi, der justerer reaktionstiden til programkrav, hvilket giver hurtigere reaktionstider for spil og videoer eller bedre farvemætning ved visning af fotos og stillestående billeder.

 • SmartAccessory personliggør og organiserer din arbejdsplads

  SmartAccessory personliggør og organiserer din arbejdsplads

  SmartAccessory er en innovativ og venlig løsning til nem og fleksibel tilslutning af tilbehør som et web-kamera eller kontorartikler på skærmens ramme for at holde orden på arbejdspladsen. Den er udstyret med clips med flere funktioner og en universalgrænseflade, der sættes på skærmens ramme og kan flyttes op/ned eller til venstre/højre, så den passer til en række tilhørende eller valgfrie holdere til kontorartikler og småt udstyr som web-kameraer, så arbejdsredskaber og personlige objekter placeres praktisk i øjenhøjde og lige ved hånden.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port giver brugeren mulighed for at tilslutte plug and play-multimedieenheder som f.eks. USB-hukommelsesenheder, kamera, bærbar harddisk, webkamera, PDA, printer og mange andre enheder, som har en USB-forbindelse. Den praktisk placerede USB 2.0-port på skærmen gør det muligt for USB 2.0-signaler at passere til computeren. Bemærk, at mange enheder som f.eks. kameraer og harddiske muligvis skal forsynes med yderligere strøm, da de har et større behov for strøm, end skærmens USB-port kan levere.

 • Stor, widescreen: IM, skriv mail, se videoer på én skærm

  En widescreen har et bredere billedformat, der kan vise mere underholdning eller flere oplysninger, så du har det sjovere og får mere arbejde fra hånden.

 • DVI-D-indgang og HDCP-understøttelse

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) er et kopibeskyttet system, som er integreret i DVI-stikket. Det bidrager til at forhindre ulovlig duplikering af kopibeskyttet indhold. HDCP gør det muligt for dig at afspille beskyttet indhold såsom film og koncerter. Den kontrollerer signalet for at forhindre piratkopiering, og vil kun afspille lovlige eksemplarer af indholdet.

 • PerfecTune sikrer dig et LCD-display af højeste kvalitet

  PerfectTune er en brancheførende, navnebeskyttet Philips test- og algoritme-teknologi til skærmjusteringer og finindstilling, en omfattende proces, som sikrer den ultimative display-ydelse, som overholder en standard, der er fire gange strengere end Microsofts Vista-krav til hver eneste skærm, der forlader fabrikken – ikke bare nogle få testeksemplarer. Kun Philips gør sig så meget umage for at levere dette høje niveau af nøjagtige farver og visningskvalitet i hver eneste ny skærm.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • Problemfri justering af display-ydelse med SmartControl II

  SmartControl II er skærmbaseret software med en brugervenlig grafisk grænseflade på skærmen, som leder dig igennem finjustering af opløsning, farvekalibrering og andre displayindstillinger som f.eks. lysstyrke, kontrast, ur og fase, position, RGB, white point og – på modeller med indbyggede højttalere – lydstyrkeregulering.

 • For din sikkerhed: Brandhæmmende kabinet i materiale fra luftfartsindustrien

  PC/ABS-plastikkomposit er branchens mest robuste brandhæmmende materiale til kabinetter. Dette rumalder-kompositmateriale anvendes i luftfartsindustrien og bilindustrien samt til brandalarmer, der overholder de strengeste standarder for brandsikkerhed.

 • TCO'06-kompatibel til bedre multimedieoplevelse

  TCO'06-kompatible skærme opfylder ergonomiske, miljømæssige og sundhedsstandarder for multimedieskærme, der er defineret af TCO (den svenske 'Tjänstemännens Centralorganisation'). TCO'06 er det mest strikse regelsæt, der dækker krav til visuel ergonomi for multimedieskærme, inklusive sundhedsovervejelser såvel som andre funktioner, der karakteriserer skærme af god kvalitet. Specifikationerne for en TCO'06-kompatibel skærm skal opfylde eller overstige TCO'06-standarderne for visuel ergonomi, stråling og strømforbrug.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i