LCD-skærm

  LCD-skærm

  Enkelhed med notebookskærm til tilslutning

  Denne nyskabende notebookskærm til tilslutning med multimediefunktioner giver mulighed for nem portreplikation. Nu kan du udvide dit visningsområde, samtidig med at dit udstyr er tilsluttet, og du kan gå på internettet. Altsammen med et enkelt SuperSpeed USB-kabel. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm

Notebookskærm til tilslutning, 23" (58, 4 cm) 231P4UPES/00 Find lignende produkter

Enkelhed med notebookskærm til tilslutning

udvidet visning med et enkelt kabel

 • Enkelt USB 3.0-kabel slutter din notebook til skærmen

  Enkelt USB 3.0-kabel slutter din notebook til skærmen

  Denne innovative store Philips-skærm giver mulighed for nem portreplikation. Skærmen er særligt velegnet til nyeste enheder af typen Ultrabook med begrænsede antal stik og har indbygget 3.0 USB-hub, Ethernet og stereohøjttalere, så du kan sende video, lyd og oprette forbindelse til internettet eller intranet direkte med en enkelt kabel-USB-forbindelse. Med denne avancerede USB 3.0 eller USB 2.0 Plug & Play-tilslutning kan du nu udvide dit skrivebord med brug af både din NBPC- og Philips-skærm uden at skulle bekymre dig om besværlige justeringer af opløsning eller rode rundt med kabler.

 • Få adgang til alt ekstraudstyr, tastatur samt mus fra hubben

  Få adgang til alt ekstraudstyr, tastatur samt mus fra hubben

  Nu kan du tilslutte valgfrit tastatur i fuld størrelse og mus til denne nyskabende Philips-skærms USB-hub for at forbedre din produktivitet. Du skal blot slutte din notebook til skærmen med et enkelt USB-kabel, så er du klar til at udnytte det tilsluttede ekstra eksterne udstyr som ekstern HDD, kamera, USB-drev sammen med Full HD-video, lyd og internetfunktioner. Hvis du foretrækker det, kan du naturligvis stadig benytte din NBPC's tastatur og trackpad som normalt.

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

  PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

  PowerSensor er en indbygget "menneskedetektor", der udsender og modtager uskadelige infrarøde signaler for at bestemme, om en bruger er til stede. Sensoren reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren fjerner sig fra skrivebordet, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 80 % og forlænger skærmens levetid

 • Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Philips-skærmen kan, takket være sin avancerede SmartErgoBase, sænkes næsten helt ned til bordniveau for en komfortabel betragtningsvinkel. Lav ramme-til-bord-højde er den perfekte løsning, hvis du bruger briller med dobbeltslebne glas, trifokalglas eller glidende overgang til computerarbejde. Desuden giver den brugere med meget forskellige højder mulighed for at bruge skærmen i deres foretrukne vinkel- og højdeindstillinger, hvilket hjælper med at reducere træthed og overbelastning.

 • 65 % genbrugsplastik med TCO Edge

  TCO Edge-certificering gives til produkter, der overgår eksisterende øko-mærkningsprogrammer. Da den ligger over TCO-standardkravene, kræves det blandt andet også, at produktet bruger minimum 65 % af genbrugsplastikken, er energieffektivt, bruger et minimum af farlige materialer, har en 100 % genanvendelig emballage, og er designet til nem genbrug. Du kan være helt sikker på, at denne skærm fra Philips er et produkt med banebrydende teknologi, som er bedst i klasse ICT, og gavner dig og planeten, mens den er med til at sikre, at du foretager et ansvarligt, grønt it-køb!

 • PVC-BFR-frit kabinet

  Dette Philips-skærmkabinet indeholder ikke brominerede flammehæmmer og polyvinylklorid (PVC-BFR-fri)

Se alle specifikationer
 • Vi anbefaler, at du bruger USB 3.0 forbindelse mellem din notebook og Philips-skærmen for at sikre jævne billeder, video og lyd.
 • Aktiviteter som skærmdeling, online-streaming af video og lyd over internettet kan påvirke dit netværks ydeevne. Din hardware, netværksbåndbredde og dens ydeevne afgør den overordnede lyd- og videokvalitet.
 • Viste notebook, tastatur og mus er udelukkende medtaget som illustration og ikke inkluderet i produktet.
 • EPEAT Gold er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i