LCD widescreen-skærm

  LCD widescreen-skærm

  Professionel skærm med suveræn ydeevne

  Med høj opløsning, læsbar tekststørrelse, et større visningsområde og farveskala op til 102 % for naturlig og nøjagtig farvegengivelse. Denne Philips 240PW9 øger din virksomheds produktivitet - og er klar til opgradering til Windows Vista. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD widescreen-skærm

61 cm (24") w, WUXGA 240PW9ES/00 Find lignende produkter

Professionel skærm med suveræn ydeevne

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • Skærm til naturlig og nøjagtig farvegengivelse

  Skærm til naturlig og nøjagtig farvegengivelse

  WideColor er en LCD-skærm, som udnytter en kraftig og forbedret baggrundsbelysning med koldkatodelampe med et bredt farvespektrum samt fremragende behandling for at optimere farverne fra det 72 % NTSC-farvespektrum, som standard-LCD-skærme yder, til 102 % eller mere, hvilket giver en væsentligt forbedret farvekvalitet og mætning, så farverne forekommer naturlige og strålende.

 • SmartContrast: Giver fantastiske og fyldige sorte detajler

  SmartContrast: Giver fantastiske og fyldige sorte detajler

  SmartContrast Philips-teknologi, der analyserer det indhold, du får vist, og automatisk justerer farver og styrer baggrundsbelysningens lysstyrke for dynamisk at forbedre kontrasten. På den måde får du den bedste kvalitet digitale billeder og video, samt når du spiller spil med mange mørke nuancer. Hvis du vælger sparetilstand, justeres kontrasten, og baggrundsbelysningen finjusteres, så du får en helt perfekt visning af hverdagens programmer på kontoret og mindre strømforbrug.

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Nem billedformatkontrol til skift mellem bredformat og 4:3-format

  Nem billedformatkontrol til skift mellem bredformat og 4:3-format

  Philips' nem billedformatkontrol bruges til at skifte mellem 4:3-format og bredformat og tilbage igen for at tilpasse skærmens billedformat til dit indhold. Brug det til at se brede dokumenter uden at scrolle, se bredformatsfiler i bredformattilstand, eller se indhold i originalt 4:3-format uden forvrængning.

 • 1920 x 1200 opløsning: Ideel til to A4-sider side om side

  Bredformat fra Ultra Extended Graphics Array. En skærmspecifikation, som kan vise en opløsning på 1920 x 1200 eller ca. 2,3 millioner pixel.

 • DVI-D-indgang og HDCP-understøttelse

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) er et kopibeskyttet system, som er integreret i DVI-stikket. Det bidrager til at forhindre ulovlig duplikering af kopibeskyttet indhold. HDCP gør det muligt for dig at afspille beskyttet indhold såsom film og koncerter. Den kontrollerer signalet for at forhindre piratkopiering, og vil kun afspille lovlige eksemplarer af indholdet.

 • Problemfri justering af display-ydelse med SmartControl II

  SmartControl II er skærmbaseret software med en brugervenlig grafisk grænseflade på skærmen, som leder dig igennem finjustering af opløsning, farvekalibrering og andre displayindstillinger som f.eks. lysstyrke, kontrast, ur og fase, position, RGB, white point og – på modeller med indbyggede højttalere – lydstyrkeregulering.

 • Grønt design sparer ressourcer og reducerer driftsomkostninger

  Det miljøvenlige design er baseret på miljøbevidst opbygning af en skærm for at minimere forbruget af strøm og emballage og eliminere brugen af miljøfølsomme materialer. Som frontløbere vedrørende bæredygtighed og med vores langsigtede engagement i at reducere den miljømæssige påvirkning fra vores produkter gør vi brugerne i stand til at foretage enkle, ansvarlige valg ved køb af produkter i forhold til produkternes miljømæssige påvirkning før, under og efter deres livscyklus.

 • Skærmen drejer 90° og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Ekstra bred visning: 178 graders vinkel giver præcise billeder

  Den bredeste betragtningsvinkel på op til 178 ° giver tydelig visning fra alle vinkler.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i