LCD-skærm med SmartImage-spil

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5djeb_01/272g5djeb_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med SmartImage-spil

  144 Hz spilleoplevelse

  Denne avancerede Philips spilleskærm gentegner skærmen op til 144 gange pr. sekund, hvilket giver ultrajævne og klare billeder. SmartFrame hjælper dig med at fremhæve særlige områder på skærmen. Særlige spilindstillinger og den fjernbetjente SmartKeypad sørger for, at du bevarer kontrollen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med SmartImage-spil

144 Hz, 27" (68, 6 cm) 272G5DJEB/01 Find lignende produkter

144 Hz spilleoplevelse

 • 144 Hz opdateringshastigheder til ultraklare, strålende billeder

  144 Hz opdateringshastigheder til ultraklare, strålende billeder

  Du spiller intense, konkurrencebaserede spil. Du har brug for en skærm uden forsinkelse og med ultrajævne billeder. Denne Philips-skærm gentegner skærmbilledet op til 144 i sekundet, hvilket faktisk er 2,4 gange hurtigere end en standardskærm. En lavere billedhastighed får fjender til at hoppe fra sted til sted på skærmen, og det gør dem vanskeligere at ramme. Med 144 Hz billedhastighed får du de vigtige billeder, der ellers ville mangle, som viser fjendens bevægelser i et ultrajævnt tempo, så du nemt kan nedlægge dem. Med ultralav inputforsinkelse og ingen skærmslitage er denne Philips-skærm din perfekte spilmakker.

 • MHL-teknologi til visning af mobilt indhold på stor skærm

  MHL-teknologi til visning af mobilt indhold på stor skærm

  MHL (Mobile High Definition Link) er en mobil lyd-/videogrænseflade, der kan sluttes direkte til mobiltelefoner og andre bærbare enheder til HD-visning. Et MHL-kabel (ekstraudstyr) giver dig mulighed for blot at tilslutte din MHL-kompatible mobile enhed til denne store Philips MHL-skærm og se dine HD-videoer folde sig ud med fuld digital lyd. Nu kan du ikke kun nyde dine mobile spil, fotos, film, eller andre apps på den store skærm - du kan samtidig oplade din mobile enhed, så du aldrig løber tør for strøm halvvejs.

 • SmartImage-spiltilstand optimeret til spillere

  SmartImage-spiltilstand optimeret til spillere

  Den nye Philips-spilleskærm har hurtig OSD-adgang, der er finjusteret til spillere og giver dig flere muligheder. "FPS-tilstand" (førstepersonsskydespil) forbedrer de mørke temaer i spil, så du kan se skjulte genstande i mørke områder. "Løb-tilstand" tilpasser skærmen til den hurtigste reaktionstid og har høj farvegengivelse sammen med billedjusteringer. "RTS-tilstand" (Real time strategy) har en særlig SmartFrame-tilstand, som gør det muligt at fremhæve særlige områder og justere størrelse og billede. Gamer 1 (Spiller 1) og Gamer 2 (Spiller 2) gør det muligt at gemme brugerdefinerede indstillinger til forskellige spil, så du får den bedst mulige ydeevne.

 • SmartFrame fremhæver områder, så du nemt kan få øje på din modstander

  SmartFrame fremhæver områder, så du nemt kan få øje på din modstander

  SmartFrame gør det muligt for dig nemt at få øje på dine modstandere ved at fremhæve et særligt område på skærmen. Ved at øge skærmens RGB-niveau i det valgte område øges fokus på den del af skærmen, hvor du kan forvente fjendens pludselige bevægelser. Du kan også justere størrelse og billede, så de passer dig. Det er specielt velegnet til RTS-spiltilstande (RTS - Real Time Strategy).

 • SmartSize gør det muligt at spille på forskellige størrelser skærm

  SmartSize gør det muligt at spille på forskellige størrelser skærm

  SmartSize gør det muligt for dig at ændre skærmvisning på denne Philips-spilleskærm, så den passer til dine præferencer. Med SmartSize-funktionen kan du nemt skifte til forskellige skærmstørrelser. Nu har du friheden til at simulere og øve spil i forskellige størrelser med blot en enkelt skærm.

 • SmartKeypad giver hurtig adgang til dine spilindstillinger

  SmartKeypad giver hurtig adgang til dine spilindstillinger

  SmartKeypad er en specielt designet fjernbetjening, der opretter forbindelse til denne Philips spilleskærm. Det gør det muligt at få hurtig og praktisk adgang til dine spilindstillinger med 2 genvejstaster, så du kan gemme og aktivere to personlige brugerdefinerede indstillinger enten til spil eller andre formål. Med ekstra op- og ned-funktionstaster kan du nu nemt navigere direkte i OSD-menuen og indstillingerne.

 • SmartResponse - 1 ms opfriskning til hurtige spil

  SmartResponse - 1 ms opfriskning til hurtige spil

  SmartResponse er en eksklusiv overdrive-teknologi fra Philips, som automatisk justerer svartiderne til specifikke anvendelsesformål såsom spil og film, der kræver hurtigere svartider, med henblik på at producere billeder, der er fri for sløring, forsinkelser og visuelt ekko

 • SmartConnect med HDMI, Display Port og Dual-link DVI

  Med en stor mængde tilslutningsmuligheder er disse Philips-skærme udstyret med flere tilslutninger som f.eks Dual-link DVI, Display Port eller universelt HDMI-stik, der gør dig i stand til at nyde ukomprimeret video- og lydindhold i høj opløsning. USB 3.0-funktionen sikrer, at du kan nyde fantastisk hastighed for dataoverførsler, mens du har globale tilslutningsmuligheder. Uanset hvilken kilde du bruger, kan du være sikker på, at denne Philips-skærm vil sikre, at din investering ikke bliver forældet i den nærmeste fremtid!

 • USB 3.0 gør det muligt med hurtige dataoverførsler og opladning af smartphones

  USB 3.0 med superhastighed anvender 5,0 gbit/s overførselshastighed, hvilket er ca. 10 gange hurtigere end USB 2.0-standarden. Det reducerer overførselshastigheden markant og sparer dig både tid og penge. Med større båndbredde, superhurtige overførselshastigheder, bedre strømstyring og en overlegen ydeevne sætter USB 3.0 den nyeste standard, så du kan bruge enheder med stor lagerkapacitet. Sync-N-Go-teknologi sikrer, at du ikke længere skal vente på, at der bliver ledig båndbredde. Din investering i USB 2.0 enheder er beskyttet, da de er bagudkompatible.

Se alle specifikationer
 • Denne Philips-skærm kan nå op på 144 Hz opdateringshastigheder med dens Dual-link DVI-stik og DisplayPort-stik. Kontrollér, at dit grafikkort kan håndtere 144 Hz opdateringshastigheder og er opdateret med den nyeste driver.
 • For eventuelle spørgsmål, der er relateret til 144 Hz ydeevne, bedes du henvende dig direkte til kortleverandøren.
 • Denne Philips skærm er MHL-certificeret. Hvis MHL-enheden ikke forbindes eller fungerer korrekt, skal du dog tjekke ofte stillede spørgsmål for din MHL-enhed eller henvende dig til forhandleren for at få hjælp. Producenten af din MHL-enhed har muligvis en politik om, at du skal købe deres mærke MHL-kabel eller -adapter, for at enheden kan fungere
 • Kræver en MHL-certificeret mobilenhed (ekstraudstyr) og MHL-kabel (medfølger ikke). Spørg din leverandør af MHL-enheder om kompatibilitet.
 • Standby/sluk energibesparende funktion for ErP gælder ikke for MHL-opladningsfunktionaliteten

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i