Loftslampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/322081116/322081116_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Loftslampe

  Dekorer dit hjem med lys

  Fuldend dit badeværelse med et elegant design. Denne LED-loftslampe i højglanskrom er perfekt til belysning på badeværelset og giver et varmt hvidt lys. Du kan dæmpe lyset og skabe den perfekte stemning til et afstressende bad inden sengetid. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

InStyle Loftslampe

Mira, krom, LED 322081116 Find lignende produkter

Dekorer dit hjem med lys

LED-designlampe

 • High Power LED

  High Power LED

  Denne lampes LED-modul er en unik løsning udviklet af Philips, der kombinerer 3 LED'er i et syntetisk aluminiumskabinet. Denne teknik giver en optimal lysudledning og en 100 % ensartet lysfarve.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Det gør det nemt for at justere badeværelsets belysning til et niveau, der passer til dine behov, og som skaber den atmosfære, du skal bruge i dit badeværelse.

 • IP44, passer perfekt til dit badeværelse

  IP44, passer perfekt til dit badeværelse

  Dette badeværelseslys fra Philips er specielt designet til fugtige miljøer. Det blev testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveau er beskrevet med to tal. det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Dette badeværelseslys er designet med IP44: det er beskyttet mod vandsprøjt, dette produkt er det mest almindelige og er ideelt til badeværelsesbrug.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • At kunne se godt er altafgørende på badeværelset

  For at opnå gode resultater foran spejlet er det altafgørende at kunne se godt, og derfor leveres hver eneste lampe med en lyskilde af høj kvalitet, som gør det muligt for dig at udføre den personlige pleje med sikker hånd. Serien af belysning til badeværelset anvender den nyeste energibesparende teknologi, der sikrer god lyskvalitet med masser af belysning, der samtidig ikke er for skarp.

 • En række forskellige anvendelsesformål

  Udvalget af væg- og loftslamper er bredt. Kollektionen indeholder store loftsarmaturer, der oplyser hele badeværelset på en behagelig måde. Udvalget omfatter desuden væglamper, der leverer klart lys uden skygger til præcisionsopgaver foran spejlet som f.eks. barbering, makeuplægning og isætning af kontaktlinser.

 • Udsmyk dit badeværelse med lys

  InStyle-produkterne pynter i ethvert badeværelse med deres stilfulde og solide konstruktion. Robuste materialer som børstet stål, aluminium og glas ledsages af stor omhu i forhold til de små detaljer som f.eks. glatte, afrundede hjørner og maskinbearbejdede overflader uden fremspring. Det er et udvalg af moderne design og elegante, dekorative detaljer med en ren og elegant stil.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i