Væglampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/332904816/332904816_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Væglampe

  Giver en ny oplevelse af lys

  Minimalistisk belysning taler for sig selv. Denne sofistikerede hvide væglampe udsender et kraftigt, varmt hvidt LED-lys og har smukke lyseffekter i to retninger. Et tidløst design til en moderne livsstil. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myLiving Væglampe

Innoa, aluminium, LED 332904816 Find lignende produkter

Giver en ny oplevelse af lys

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Dette lys anvender den allernyeste teknologi inden for belysning fra Philips med de nye avancerede og højtydende varme hvide LED'er, der giver et lysskær med en farvetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den LED-belysningsteknologi, der anvendes i belysningsløsninger fra Philips, er yderst energieffektiv (et modul på 7,5 W producerer 350 lumen). Som resultat sparer hver enkelt lampe energi, hvilket hjælper forbrugerne med at skære ned på elregningen og bidrager til et bedre miljø. Hold øje med LED-produkter fra Philips, hvis du er på udkig efter energibesparende og moderne belysningsløsninger til boligen.

 • Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vil sige LED-modulet og driveren i denne lyskilde.

 • Fusion mellem lys og design

  Denne designlampe har et lys med en minimalistisk essens, der trodser traditionelle begrænsninger, og dermed skaber lys og lysudformninger med inspirerende renhed og skønhed.

 • Op/ned lyseffekt

  Denne væglampe lyser opad og nedad for at skabe elegante og kraftfulde dekorative lyseffekter på dine vægge.

 • Spredt lyseffekt

  Det spredte lys fra Philips-lampen vil lyse dit rum op med et varmt hvidt lys, så du kan kombinere funktionalitet og respekt for miljøet.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i