Væglampe

  Væglampe

  Udtryk dig med lys

  En massiv, hvid firkant med afrundede kanter formet ud fra en kraftig blok af ren, hvid aluminium. Inden i er der en varm, hvid ecohalogen-pære, der kan indstilles efter, hvilken lysretning man ønsker. Solid som en klippe med tilsvarende lyskvalitet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udtryk dig med lys

lysudformninger, der er inspireret af arkitektur

 • Dæmpningsfunktionen sikrer den perfekte belysningsstemning

  Dæmpningsfunktionen sikrer den perfekte belysningsstemning

  Philips' ecohalogen-lamper kan lysdæmpes, hvilket betyder, at deres lysniveau eller lystone kan justeres med en dæmperkontakt.

 • Klart lys af høj kvalitet

  Klart lys af høj kvalitet

  Philips Eco-halogenlyskilder giver dig strålende lys til at fremhæve detaljer eller skabe en rar stemning i dit rum, mens du samtidig sparer energi sammenlignet med traditionelle halogenlyskilder.

 • Sparer op til 30 % energi

  Sparer op til 30 % energi

  Hver Philips ecohalogen-lampe sparer energi og hjælper dig med at spare penge på dine elregninger og gøre noget for miljøet.

 • Levetid

  Levetid

  Ecohalogen-pærer holder op til 2.000 timer.

 • Materialer af høj kvalitet

  Materialer af høj kvalitet

  Arcitones fuldendte formgivninger udgør spændende, professionelle designstandarder uden så meget som en enkelt skønhedsplet eller synlig skrue til at ødelægge det førsteklasses udseende. Der er brugt højkvalitetsmaterialer, som er bygget til at holde.

 • Retningsbestemte lyskilder

  Retningsbestemte lyskilder

  Disse funklende lamper fungerer som skjulte lyskilder og kan retningsjusteres, således at der kan skabes de ønskede lyseffekter.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i produktet, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Arkitektonisk stil

  Arcitone åbner en verden af hjem for arkitekttonisk stil. De slanke, strømlinede former og de rene, definerede linjer er indbegrebet af enkelhed. Arcitones fejlfrie former højner standarderne for fejlfri professionel finish uden en synlig skrue, der kan spolere det førsteklasses look.

 • Unikt udseende og fornemmelse, forenklet design og udtryksfulde linjer.

  Arcitones ikoniske udseende passer perfekt ind i moderne indretningsmiljøer, og gør lyset til en essentiel del af interiøret. Det ekstraordinære lys danner en integreret og sofistikeret farvepalet, er fremstillet af førsteklasses materialer og leveres i elegant design – det hele er klart til at blandes og passes ind i stilfuld indendørsarkitektur.

 • Lys, der forbedrer arkitekturen

  Arcitone afslører lysets skønhed og forbedrer oplevelsen af belysning og design i hjemmet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i